Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

discussie

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Glennekeeeee

Avatar

Banned "Alsof het camerawerk beter is dan eender welke belgische film. Zelf een studio 100 film is beter in beeld gebracht… De serie is vanaf seizoen 16 een ketnet programma geworden en werd 1 grote geforceerde boel (vooral de humor). Zeer spijtig… Ook deze film was alles wat het niet moest zijn. Ik zat precies naar een uitgerekte strip van F.C. De Kampioenen te kijken. Hopelijk is die tweede film een rechtzetting."


sorr maar visueel was de film beter in beeld gebracht voor dit soort films als de meeste beneluxfilms en dat het jou niet meer kan amuseren is jouw mening , en dat het een uitgerekte strip is zal niet zo slecht zijn he aangezien die strips als zoete broodjes blijven verkopen dus het publiek lust dat sfeertje wel

Banned

Avatar

Glennekeeeee "wat is er mis met cinematografisch? versta je het woord niet misschien?
en dan ben jij één van de raarste fans, de meeste vonden seizoen 10-18 de minste, de laatste seizoenen en zeker de laatste 2 haalden een zeer verdienstelijk niveau en deze film schippert wat tussenin, minder dan de eerste seizoen maar wel veel beter dan de minste seizoenen."


Alsof het camerawerk beter is dan eender welke belgische film. Zelf een studio 100 film is beter in beeld gebracht… De serie is vanaf seizoen 16 een ketnet programma geworden en werd 1 grote geforceerde boel (vooral de humor). Zeer spijtig… Ook deze film was alles wat het niet moest zijn. Ik zat precies naar een uitgerekte strip van F.C. De Kampioenen te kijken. Hopelijk is die tweede film een rechtzetting.

Glennekeeeee

Avatar

Banned "Cinematografisch :E
Was fan van de eerste 15 seizoenen daarna werd het enorm slecht. Ook deze film lijkt niet veel beter dan de laatste seizoenen."


wat is er mis met cinematografisch? versta je het woord niet misschien?
en dan ben jij één van de raarste fans, de meeste vonden seizoen 10-18 de minste, de laatste seizoenen en zeker de laatste 2 haalden een zeer verdienstelijk niveau en deze film schippert wat tussenin, minder dan de eerste seizoen maar wel veel beter dan de minste seizoenen.

Banned

Avatar

Glennekeeeee "een (misschien soms te) langerekte aflevering van de serie waarin elk personage wel een volwaardige verhaallijn krijgt, (toch uitzonderlijk voor zo een ensemblefilm). Cinematografisch sterk, toch voor een benelux-film, het verhaal is typisch voor de serie, inclusief de grappen. De rol van Mike Verdreng is wel top! hij speelt die rol zo overtuigend dat al het andere acteerwerk soms een beetje spottend overkomt.

Al bij al een leuk nostalgisch weerzien met een cultserie van Vlaanderen. Als je fan was van de serie, zal deze je kunnen bekoren. Was je het niet, moet je hem ook vooral niet bekijken"


Cinematografisch :E
Was fan van de eerste 15 seizoenen daarna werd het enorm slecht. Ook deze film lijkt niet veel beter dan de laatste seizoenen.