Two Night Stand (2014)

A love story for their ages

Romkom over een uit de hand gelopen onenightstand is een positieve verrassing.
play

5,4 details

  • 86 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
86 Min Verenigde Staten

Een sneeuwstorm dwingt twee mensen die elkaar online hebben leren kennen, hun one-night stand te verlengen.

Regie
Max Nichols
Cast
Miles Teller, Kid Cudi, Analeigh Tipton, Joey Lauren Adams, Leven Rambin, Michael Showalter, Jessica Szohr, Victor Cruz, Brian Petsos, Berto Colon, Chris Conroy, Josh Salatin, David Weiss, Kellyn Lindsay, Jeremy Rishe.
Release
26.09.2014
Release NL
11.12.2014

Filmtotaal Recensie

Regie: Max Nichols | Cast: Analeigh Tipton (Megan), Miles Teller (Alec), Jessica Szohr (Faiza), Scott Mescudi/Kid Cudi (Cedric), e.a. | Speelduur: 86 minuten | Jaar: 2014

Velen zullen wel eens een onenightstand hebben gehad. Soms een leuk avontuurtje, een andere keer een pijnlijke herinnering. Maar wat als je door een speling van het lot gedwongen wordt om ook de dag erna samen door te brengen?

Het zit Megan even niet mee. Ze woont noodgedwongen bij een vriendin die haar liever kwijt dan rijk is, ze heeft geen werk en sinds haar laatste relatie op de klippen is gelopen, zit ook haar liefdesleven in een dip. Om over haar ex heen te komen besluit ze zich in te schrijven op een online datingsite; niet zozeer om op zoek te gaan naar een potentieel nieuw vriendje maar vooral voor een leuke nacht met vluchtige seks. In Alec vindt ze de geschikte kandidaat voor een onenightstand, en nog dezelfde avond belandt ze in zijn appartement en in zijn bed. Wanneer de twee de volgende morgen wakker worden, loopt het gesprek al snel uit op ruzie. Maar als Megan boos de deur uit wil lopen, blijkt dat er een zware sneeuwstorm is geweest en ze het huis niet meer uit kan. Noodgedwongen moet ze de dag bij Alec doorbrengen... een ongemakkelijke situatie, of zullen de jongelui elkaar toch weer aardig gaan vinden?

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Two Night Stand Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Paulusie

"...Gewoon een leuke film waarvan er zo veel zijn. Je weet het einde al voor je de film gaat bekijken, s......"

Two Night Stand

acties