Green Street 3: Never Back Down

Reviews (1)

jaime91

Avatar

Wat een ontzettende tegenvaller is deze film. Ik heb nu naast dit derde deel alleen de eerste gezien dus daar ga ik hem ook een beetje mee vergelijken.

Deel 1 was geen actie maar een drama film. Met een paar toffe harde knokscenes. En dat vind ik nog steeds een hele goede film. Na de synopsis van dit derde deel gelezen te hebben, en nadat ik zag dat zowel Scott Adkins en Joey Ansah (beide zeer bedreven in Martial Arts) hier rollen in speelde had ik ook verwacht dat dit deel vooral om het knokken zou gaan.

Nu is er niets mis met wat drama want dat had het eerste deel immers ook. Alleen wil hier het hele verhaal van een voormalig Hooligan die zijn verleden achter zich heeft gelaten maar door de dood van zijn broertje zijn oude levensstijl toch weer moet oppakken (wat al vele malen vaker gedaan is, sterker nog in deel 1 zat er een soortgelijke verhaallijn) nooit echt boeiend of meeslepend worden. En ik moet eerlijk toegeven dat dat niet eens zozeer door Scott Adkins komt.

Ik vind dat hij het prima doet. Dit hele verhaallijntje is alleen al vele malen vaker en beter gedaan. En Green Street 3 neemt zichzelf ook veel te serieus. De actiescenes die ook op 1 hand te tellen zijn, en die erin zitten zijn nog wel aardig. Maar ook dat heb ik Adkins in andere films (Undisputed 2 en 3 bijv) al vele malen beter zien doen.

Kortom te weinig actie, en een slap verhaal.