The Other Woman (2014)

The oddest friends are about to get even.

Deze komedie over drie getergde dames die dezelfde man een lesje willen leren is niet vilein genoeg. Hun wraak zou zoet moeten zijn, maar het ontbreekt de vrouwen aan inspiratie.
play

5,1 details

  • 109 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
109 Min Verenigde Staten

De komedie The Other Woman draait om een vrouw die erachter komt dat zij het liefje is van een getrouwde man. Nadat ze is bijgekomen van de schrik, besluit ze wraak te nemen op de man door aan te pappen met zijn vrouw.

Regie
Nick Cassavetes
Cast
Cameron Diaz, Don Johnson, Leslie Mann, Nikolaj Coster-Waldau, Kate Upton, Taylor Kinney, David Thornton, Nicki Minaj, Madison McKinley, Alyshia Ochse, John 'B.J.' Bryant, Victor Cruz, Kenneth Maharaj, Chelsea Turnbo, Olivia Culpo.
Budget
$ 40.000.000
Opbrengst
$ 196.781.193
Release
25.04.2014
Release NL
24.04.2014
Release DVD
09.09.2014

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Filmtotaal Recensie

Regie: Nick Cassavetes | Cast: Cameron Diaz (Carly Witten), Leslie Mann (Kate King), Kate Upton (Amber), Nikolaj Coster-Waldau (Mark King), Don Johnson (Frank), Taylor Kinney (Phil), Nicki Minaj (Lydia), e.a. | Speelduur: 109 minuten | Jaar: 2014

"Met een advocate, een echtgenote en een stel goeie tieten vormen we een killermachine," dat is althans de insteek van het wraakplan dat de door liefde teleurgestelde juriste Carly en haar twee medegedupeerden opzetten. De drie dames worden namelijk door dezelfde man voor het lapje gehouden. De chaotische neuroot Kate is met de klootzak getrouwd, Carly dacht dat ze gezellig en vooral exclusief met hem aan het daten was en de veel jongere Amber is er blijkbaar alleen voor de seks en het mooie plaatje. De drie dames komen er bij toeval achter dat ze alle drie het slachtoffer zijn van de op hol geslagen seksdrive van het zelfverzekerde zakenmannetje Mark. Hun wraak zou zoet moeten zijn, maar in de uitwerking van Nick Cassavetes' The Other Woman is deze vooral bitter en ingegeven door frustraties.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

The Other Woman Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

pringles

"...Chickflick met een weinig originele uitwerking. Gelukkig heeft de cast er duidelijk veel lol in geha......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

The Other Woman

acties