The Bag Man (2014)

The cat's in the bag.

4,1 details

  • 108 Min
  • Misdaad
  • Drama
  • Thriller
  • Bahama's
  • Verenigde Staten
108 Min Bahama's

Jack is een professionele dief die zich voor zijn pensioen tot een laatste opdracht laat verleiden. Die lijkt simpel: hij moet een tas van maffiabaas Dragna stelen. Maar wachtend op de uitwisseling, wordt Jack onophoudelijk gestoord door verschillende excentrieke personeelsleden van het louche motel. Al snel blijkt het geen gemakkelijke opgave te worden.

Regie
David Grovic
Cast
Robert De Niro, John Cusack, Dominic Purcell, Crispin Glover, Martin Klebba, Mike Mayhall, Rebecca Da Costa, Theodus Crane, Sticky Fingaz, Danny Cosmo Higginbottom, David Shumbris, John Wilmot, Ian Mclaughlin, Chazz Menendez, J. Todd Anderson.
Release
28.02.2014
Release NL
03.04.2014
Release DVD
12.08.2014

Filmtotaal Recensie

Regie: David Grovic | Cast: John Cusack (Jack), Robert De Niro (Dragna), Rebecca Da Costa (Rivka), Crispin Glover (Ned), Dominic Purcell (Larson), e.a. | Speelduur: 108 minuten | Jaar: 2014

Een dwerg uit Servië, een femme fatale met blauw haar die er meerdere malen van langs krijgt en een moteleigenaar die alles best vindt, zolang je maar niet aan zijn rolstoel komt. Het zijn zomaar een paar van de aparte personages, die de revue passeren in The Bag Man. Tel daarbij de aanwezigheid van John Cusack en Robert De Niro op en je zou toch de ingrediënten moeten hebben voor een aardige, zo niet sterke film.

The Bag Man opent met een scène waarin Dragna opdracht geeft aan Jack om een tas op te halen. Deze moet hij met zijn leven beschermen en vervolgens aan Dragna overhandigen. Jack hoeft verder niets te weten, hij mag niet eens in de tas gluren om te kijken wat erin zit. Het klinkt als een simpele opdracht, maar als Jack de tas heeft gevonden, blijken er meerdere mensen te zijn, die deze dolgraag in hun bezit willen hebben. Hij neemt een kamer in een luguber motel om daar (zoals afgesproken) op Dragna's instructies te wachten. Dan ontmoet hij echter een bevallige Braziliaanse dame in strippersoutfit en blauwe pruik, die op haar beurt weer wordt gezocht door een dwerg en een pooier met een ooglapje. De politie wil ook iets teveel vragen stellen, de manager van het motel is nogal creepy en iedereen blijkt op de een of andere manier van de tas af te weten.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

The Bag Man Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Tarkus

"...Matige thriller met ook een matig verhaal. John Cusack en Rebecca Da Costa trekken zich aardig uit......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

The Bag Man

acties