Kris Kras (2014)

play

6,1 details

  • Familiefilm
  • Nederland
Nederland

Jurre en Kiki zijn een altijd kibbelende tweeling van acht jaar. Ze hebben maar één echt thuis: opa’s huis, want hun ouders zijn gescheiden en werken. Tot hun moeder besluit met hen naar Ibiza te verhuizen. Maar dan krijgt opa een ongeluk en kan niemand voor ‘m zorgen. Tot overmaat van ramp wordt zijn huis zelfs te koop gezet, waarop de tweeling besluit voor hem te gaan zorgen. Dat betekent dat ze terug moeten gaan naar Nederland, en wat volgt is een reis kris kras door Europa. Ze ontmoeten bijzondere mensen, maken de gekste avonturen mee en leren zichzelf beter kennen. Maar kunnen ze op tijd in Nederland komen om de verkoop van opa’s huis te voorkomen?

Regie
David Grifhorst
Cast
Birgit Schuurman, Victor Reinier, Tjebbo Gerritsma, Tom Jansen, Caroline de Bruijn, Miguel Stigter, Bing Wiersma, Lykele Muus, Kim Pieters, Yentl Meijer, Kamiel van Ophem, Jasper Pfeifer, Jennifer Ewbank, Jaap Jongbloed, Erik de Vogel, Pip, Lotje.
Release
08.01.2014

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Kris Kras

acties