5,3 details

  • 97 Min
  • Romantiek
  • Musical
  • Verenigd Koninkrijk
97 Min Verenigd Koninkrijk

Een mooi dorpje aan de kust van Italië. Maddie staat op het punt te trouwen met de prachtige Italiaan Raf. Ze heeft haar zus Taylor uitgenodigd voor het huwelijk, maar weet niet dat Raf een vroegere vakantievlam was van Taylor, en de liefde van haar leven...

Regie
Max Giwa
Dania Pasquini
Cast
Greg Wise, Giulio Berruti, Joelle Koissi, Leona Lewis, Susan Fordham, Katy Brand, Hannah Arterton, Richard Banks, Annabel Scholey, Adrian Palmer, Michael Chapman, Jill Buchanan, Danny Kirrane, Mariola Jaworska, Gabriel Constantin.
Release
19.06.2014
Release NL
19.06.2014
Release DVD
28.10.2014

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Filmtotaal Recensie

Regie: Max Giwa en Dania Pasquini | Cast: Hannah Arterton (Taylor), Annabel Scholey (Maddie), Katy Brand (Lil), Leona Lewis (Elena), Greg Wise (Doug), Giulio Berruti (Raf), e.a. | Speelduur: 97 minuten | Jaar: 2014

De ABBA-musical Mamma Mia! bewees dat een flutverhaaltje dat als kapstok dient om zoveel mogelijk hits van de Zweedse superformatie aan op te hangen allerminst bezwaarlijk hoeft te zijn. De verfilming bleek, een kwelende Meryl Streep in tuinbroek ten spijt, al een stukje minder geslaagd. Desondanks wist het aanzienlijke drommen bezoekers naar de filmtheaters te lokken en zo de Scandinavische popgoden en -godinnen een nog vettere bankrekening te bezorgen. Met deze filosofie in het achterhoofd moeten de makers van de eighties-musical Walking on Sunshine te werk zijn gegaan. Wie taant immers om een solide verhaal als er lekker veel mee te blèren valt? Overdaad en vooral overmoedigheid schaadt. Dit is een zomers avontuur dat je zo snel mogelijk wenst te vergeten.

videotrailers & clips

Walking on Sunshine

acties