Let's Be Cops (2014)

Fake Cops. Real Trouble.

Flauwe komedie over wat voor lol je allemaal wel niet kan trappen als je je met je beste maatje voordoet als politieagent. Halverwege is de koek wel op.
play

5,6 details

  • 104 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
104 Min Verenigde Staten

Twee vrienden verkleden zich voor een gekostumeerd feestje als politieagenten en worden de sensatie van hun buurt. Maar deze nieuwe helden worden gevangen in een web van het echte leven, van maffiosi, en gemene detectives. Om hun hachje en hun naam te redden moeten ze alles op alles zetten.

Regie
Luke Greenfield
Cast
Nina Dobrev, Andy Garcia, James D'Arcy, Jake M. Johnson, Rob Riggle, Keegan Michael Key, Damon Wayans Jr., Rebecca Koon, L. Warren Young, Tom Mardirosian, Natasha Leggero, Joshua Ormond, Nelson Bonilla, Jonathan Lajoie, Brian Oerly.
Budget
$ 17.000.000
Opbrengst
$ 136.621.271
Release
13.08.2014
Release NL
14.08.2014

Filmtotaal Recensie

Regie: Luke Greenfield | Cast: Jake Johnson (Ryan), Damon Wayans Jr. (Justin), Rob Riggle (Segars), Nina Dobrev (Josie), James D’Arcy (Mossi), Andy Garcia (Brolin), e.a. | Speelduur: 104 minuten | Jaar: 2014

Dat kleine jongetjes groot worden (al dan niet met een pot pindakaas) gaat zeker niet op voor best buddies Ryan en Justin. De voormalig American-footballspeler en gameontwikkelaar spelen nog steeds het liefst cowboytje, brandweermannetje of nog beter: politieagentje. De huisgenoten zijn uitgenodigd voor een gekostumeerd feestje van de universiteit waar ze elkaar hebben leren kennen. Bij gebrek aan goede outfit grist Justin dan maar twee politiepakken die hij voor zijn nieuwste game nog had liggen uit de kast. De gekostumeerde fuif blijkt een gemaskerd partijtje te zijn. Ryan en Justin lopen voor aap, vooral als ze tegenover hun voormalige studiegenoten moeten bekennen dat ze al vrij vroeg van de carrièreladder gelazerd zijn. Hun outfits bieden echter nieuwe mogelijkheden om respect af te dwingen.

Eens kijken wat voor lol je kunt uithalen als je de agent uithangt. Het scala aan mogelijkheden wordt tot in den treure onderzocht in de flauwe verkleedkomedie Let’s Be Cops. Zo zijn de pakjes best handig als je een stel Albanese gorilla’s een lesje wil leren of om die leuke serveerster aan de haak te slaan. Het eerste deel van de lachfilm van Luke Greenfield is dan ook de uitwerking van alles wat hij op een flipover wist te zetten tijdens een brainstormsessie met medescenarist Nicholas Thomas. Het begint simpel met het besef dat je met een uniform gemakkelijk mensen tot staan kunt houden. Al snel lopen hun grappen uit de hand, waarbij Ryan zich het meest laat meevoeren. Op YouTube bekijkt hij filmpjes over aanhoudingstechnieken, politiejargon en verdedigingstechnieken. Op eBay tikt hij een tweedehands politiewagen op de kop. Hoe professioneler de tweekoppige politie-unit eruit komt te zien, hoe meer ze zichzelf in de nesten werkt.

videotrailers & clips

alle artikelen (5)

Let's Be Cops Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Mark

"...Een 7 omdat ik toch een paar keer heb gelachen :)..."

Let's Be Cops

acties