Party Girl (2014)

Amateuractrice Angélique Litzenburger speelt als uitgerangeerde nachtclubhostess min of meer haar eigen leven na.
play

6,2 details

  • 96 Min
  • Drama
  • Frankrijk
96 Min Frankrijk

Angelique is zestig jaar en nog altijd gastvrouw van een nachtclub. Ze is de oudste medewerkster en geniet van mannen en de vele feesten, maar voelt nu dat ze het einde van haar carrière heeft bereikt. In een opwelling stemt ze er daarom mee in om te trouwen met een vaste klant, Michel.

Regie
Marie Amachoukeli-Barsacq
Claire Burger
Cast
Samuel Theis, Joseph Bour, Sonia Theis-Litzemburger, Mario Theis, Nathanaël Litzenburger, Cynthia Litzenburger, Zaina Benhabouche, Vincenza Vespa, Meresia Litzenburger, Sébastien Roussel, Alyssia Litzenburger, Chantal Dechuet, Séverine Litzenburger, Marguerite Duval, Jenny Bussi.
Opbrengst
$ 472.370
Release
27.08.2014
Release NL
20.11.2014

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Filmtotaal Recensie

Regie: Marie Amachoukeli, Claire Burger en Samuel Theis | Cast: Angélique Litzenburger (Angélique Litzenburger), Joseph Bour (Michel Henrich), Mario Theis (Mario Theis), Samuel Theis (Samuel Theis), e.a. | Speelduur: 96 minuten | Jaar: 2014

Angélique weet wel wat plezier maken is. Nachten achter elkaar hangt ze in een groezelige club, samen met haar collega’s. Officieel is ze aan het werk als gezelschapsdame die moet zorgen dat haar klanten dure drankjes bestellen. Maar intussen zuipt ze er zelf ook stevig op los. Een feestelijk bestaan kun je het op haar leeftijd niet meer noemen. Angélique mag zich dan kleden als een twintiger, in werkelijkheid is ze zestig en heeft ze niets anders dan haar troosteloze werk.

Ergens moet het mis zijn gegaan voor de hoofdpersoon in Party Girl. Ze zal ooit wel hebben gehoopt op een ander leven. Maar misschien zit dat er nog steeds wel in, want een van haar klanten lijkt oprechte interesse te tonen. Half aangeschoten wordt Angélique in het rode neonlicht ten huwelijk gevraagd. En ze stemt in. Is dit dan eindelijk haar uitweg? Makkelijk zal dat in ieder geval niet gaan.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Party Girl

acties