Daddy's Home

Daddy's Home (2015)

The gloves are off this Boxing Day

Knuddige en voorspelbare familiefilm over een testosteronbotsing tussen Will Ferrell en Mark Wahlberg die hun vaderschap uitvechten.
play

5,3 details

  • 96 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
96 Min Verenigde Staten

Een radiomedewerker neemt zich voor om een voorbeeldige stiefvader te worden voor de kinderen van zijn vrouw. Maar dan komt de asociale vader van de kinderen plots in beeld en strijden de heren tegen elkaar voor de liefde van de kinderen.

Regie
Sean Anders
John Morris
Cast
Mark Wahlberg, Thomas Haden Church, Linda Cardellini, Will Ferrell, Cedric Yarbrough, Paul Scheer, Hannibal Buress, Kerry Cahill, Sue-Lynn Ansari, Alessandra Ambrosio, Jamie Denbo, JoAnna Wortham, Nikki Fuega, Ingrid Norvell, Grayson Kilpatrick, Justin Lebrun, LaMonica Garrett, Scarlett Estevez, Owen Vaccaro, Bobby Cannavale, Bill Burr, Mark L. Young, Matthew Paul Martinez, Dave Davis, James Harlon Palmer, Riley Corbin, Dave Randolph-Mayhem Davis.
Release
25.12.2015
Release NL
14.01.2016
Release DVD
31.05.2016

Filmtotaal Recensie

Regie: Sean Anders | Cast: Will Ferrell (Brad Whitaker), Mark Wahlberg (Dusty Mayron), Linda Cardellini (Sara), Thomas Haden Church (Leo Holt), Scarlett Estevez (Megan), Owen Vaccaro (Dylan), Bobby Cannavale (Dr. Francisco), Hannibal Buress (Griff) | Speelduur: 96 minuten | Jaar: 2015

Vijf jaar geleden vormden Will Ferrell en Mark Wahlberg al een vreemdsoortig komisch politieduo in The Other Guys. Die bombastische en koddige buddycopfilm werd best aardig ontvangen en de samenwerking moet ook bevallen zijn gezien de huidige reünie in Daddy’s Home. Deze keer vormen Ferrell en Wahlberg elkaars antagonisten en creëren zij een mannelijke concurrentiestrijd wanneer de perfecte stiefvader van een gezin (Ferrell) een bezoek krijgt van de coole biologische vader (Wahlberg); er kan maar één heer des huizes zijn.

Het is het aloude verhaal van twee vaders die vechten om de gunst van hun (stief)kind. De enige bescheiden twist is hier het perspectief. Meestal moet de kwaadaardige stiefvader overwonnen worden, maar in Daddy’s Home is de stiefvader de ‘goede’ ouder die het respect en de liefde van zijn stiefkinderen probeert te verdienen wanneer de coole biologische vader met zijn onbezonnen levensstijl aan komt rijden. Hij lijkt het perfecte rolmodel, straalt pure mannelijkheid uit en laat het zelfvertrouwen van de stiefvader, die daadwerkelijk aan opvoeding doet, imploderen.

videotrailers & clips

alle artikelen (5)

Daddy's Home Nieuwsberichten