Boy 7 (2015)

Deze verfilming van het populaire boek van Mirjam Mous zorgt voor veel verwarring.
play

5,8 details

  • 90 Min
  • Thriller
  • Sci-Fi
  • Actie
  • Hongarije
  • Nederland
90 Min Hongarije

Sam wordt in een drukke metro wakker, maar niet hoe hij heet en waarom hij daar is. Samen met Lara, die hij in de metro ontmoet, gaat hij op zoek naar zijn identiteit, maar al snel blijkt dat ze in groot gevaar verkeren.

Regie
Lourens Blok
Cast
Halina Reijn, Renée Soutendijk, Tygo Gernandt, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Liliana de Vries, Hans Dagelet, Ella-June Henrard, Marike van Weelden, Joost Koning, Beau Schneider, Menno Van Beekum, Yannick Jozefzoon, Nhung Dam, Muzslay Eszter, Aaron Easterbrooks, Jessy Hoogeveen, László Vecsei.
Release
19.02.2015
Release NL
19.02.2015
Release DVD
23.06.2015

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Filmtotaal Recensie

Regie: Lourens Blok | Cast: Matthijs van de Sande Bakhuyzen (Sam), Ella-June Henrard (Lara), Yannick Jozefzoon (Louis), Tygo Gernandt (Zero), Halina Reijn (Marit), Renée Soutendijk (Vermunt), Hans Dagelet (PM Sassen), e.a. Speelduur: 92 minuten | Jaar: 2015

Ik heb het persoonlijk even compleet gemist, maar kennelijk gaan hele met name jonge vrouwelijke volkstammen prat op het boek Boy 7 van Mirjam Mous. In het Hollandse antwoord op dystopische en populaire youngadultreeksen als The Hunger Games en Divergent draait het allemaal om een beangstigend toekomstbeeld waarin de overheid zo'n beetje alles en iedereen in de gaten houdt. Onder het mom van je eigen veiligheid uiteraard. Waar hebben we dat eerder gehoord? We treffen de verwarde jonge hacker Sam aan in een metro, waar hij niet alleen in contact komt met de autoriteiten, maar ook met lotgenote Lara. Beiden leiden aan een ernstige gevalletje geheugenverlies, al weet Lara al iets beter dan Sam wat er precies aan de hand is. Het leidt tot een zoektocht naar identiteit en lotsbestemming.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Boy 7 Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Boy 7

acties