De nieuwe Nicholas Sparks verfilming. Meer hoef je eigenlijk niet te weten.
play

6,1 details

  • 123 Min
  • Drama
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
123 Min Verenigde Staten

De levens van een jong koppel raken verstrengeld met dat van een veel oudere man, als hij vast zit in een autowrak. Hij blikt terug op een lang verloren liefde.

Regie
George Tillman Jr.
Cast
Scott Eastwood, Jack Huston, Brittany Robertson, Melissa Benoist, Alan Alda, Oona Chaplin, Lolita Davidovich, Hunter Burke, Danny Vinson, Hayley Lovitt, Tracey Bonner, Tiago Riani, Elea Oberon, Kate Forbes, Jaret Sears.
Budget
$ 34.000.000
Opbrengst
$ 63.013.281
Release
10.04.2015
Release NL
09.04.2015
Release DVD
01.09.2015

Filmtotaal Recensie

Regie: George Tillman Jr. | Cast: Scott Eastwood (Luke Collins), Britt Robertson (Sophia Danko), Alan Aldo (Ira Levinson), Jack Huston (jonge Ira), Oona Chaplin (Ruth) e.a. | Speelduur: 128 minuten | Jaar: 2015

De boeken van schrijver Nicholas Sparks dienen al jaren als dankbaar bronmateriaal voor menig romantische film. Al sinds 1999 worden zijn verhalen verfilmd, met als relatief hoogtepunt The Notebook uit 2004. Hoewel de films inmiddels zoveel op elkaar beginnen te lijken dat zelfs de filmposters moeilijk te onderscheiden zijn, lijkt het publiek nog lang niet Sparks-moe. The Longest Ride is alweer de tiende verfilming van zijn werk, en met nummer elf momenteel in productie lijkt ook Hollywood er nog geen genoeg van te krijgen.

Op een spontaan uitje naar een rodeo ontmoet kunstgeschiedenisstudente Sophia rodeorijder Luke. De twee voelen zich meteen tot elkaar aangetrokken, maar omdat Sophia van plan is na haar studie naar New York te vertrekken voor haar droombaan, is hun eerste date ook meteen hun laatste. Als de twee in contact komen met de oude Ira, verandert hun leven echter compleet. Ira’s herinneringen aan zijn vrouw Ruth inspireren Sophia en Luke elkaar nog een kans te geven.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

The Longest Ride Nieuwsberichten

Laatste reacties

MovieMazzter

"...[quote=Spider-fan][spoiler]Dat had Ira ook niet speciaal voor Luke bedoeld, het werd Luke maar het h......"

Spider-fan

"...[quote=MovieMazzter][spoiler] want hoe kon Ira Levinson ooit bevroeden dat Luke als enige op dat eer......"

The Longest Ride

acties