Ride Along 2 (2016)

The brothers-in-law are back.

Een rechtstreekse kopie van het origineel met het chemieloze politieduo van Kevin Hart en Ice Cube; een overbodige herhalingsoefening.
play

4,6 details

  • 102 Min
  • Actie
  • Komedie
  • Verenigde Staten
102 Min Verenigde Staten

Ben staat op het punt om te gaan trouwen, maar gaat eerst nog even naar Miami. Hier moet hij samen met James - zijn aanstaande zwager - een drugsdealer te pakken zien te krijgen.

Regie
Tim Story
Cast
Kevin Hart, Ice Cube, Tyrese Gibson, Olivia Munn, Ken Jeong, Benjamin Bratt, Glen Powell, Bruce McGill, Tika Sumpter, Nadine Velazquez, T.I., Sherri Shepherd, Carlos Gómez, Utkarsh Ambudkar, Michael Edward Rose, Rebecca Olejniczak, Devanny Pinn, Arturo del Puerto, Paola Katsapas, Eric Goins.
Release
15.01.2016
Release NL
04.02.2016
Release DVD
14.06.2016

Filmtotaal Recensie

Regie: Tim Story | Cast: Ice Cube (James Payton), Kevin Hart (Ben Barber), Tika Sumpter (Angela Payton), Benjamin Bratt (Antonio Pope), Olivia Munn (Maya), Ken Jeong (A.J.), Bruce McGill (Lt. Brooks), e.a. | Speelduur: 102 minuten | Jaar: 2016

In 2014 maakten Kevin Hart en Ice Cube in een ietwat clichématige buddycopfilm als de overcompenserende ‘noobie’ en de stoïcijnse ‘loner’ niet al te veel indruk op de internationale filmcritici. Toch haalde de film in de VS meer dan vijf keer zijn eigen budget op en kon een vervolg niet lang uitblijven. Kevin Hart en Ice Cube zijn dan ook trots op een internationale perstocht gegaan om Ride Along 2 nog groter te maken dan de voorloper. Maar heeft regisseur Tim Story (Fantastic Four) er ook een regelbrekend vervolg van gemaakt dat beter is dan de eerste of wordt het enkel een herhalingsritje?

Het lijkt in de eerste minuten nog enigszins verfrissend te zijn. Zo komen Benjamin Bratt, Olivia Munn en de nimmer subtiele Ken Jeong om de hoek kijken. Alle drie tillen ze het entertainmentniveau wat omhoog in een wat ambitieuzere openingsscène. Tevens zijn Ben Barber en James Payton ditmaal vanaf de start partners, wat de toon alleen maar ten goede komt. Vanaf het begin weet de film een toon te raken die meer in lijn ligt met een Bad Boys of Lethal Weapon dankzij de falende maar ambitieuze politieagent Ben Barber die de boel verstoort, terwijl Payton zijn hoofd koel houdt. Terwijl er duidelijk een standaardformule wordt gevolgd, lijkt er zowaar een sprankeltje van een funfactor in te zitten en werkt de clichéhumor alsof je een oude doch comfortabele schoen aantrekt. Dit wordt echter allemaal verpest zodra de introducerende credits eenmaal op gang komen.

videotrailers & clips

alle artikelen (7)

Ride Along 2 Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Ride Along 2

acties