Nature (2014)

7,2 details

  • 87 Min
  • Documentaire
  • Verenigd Koninkrijk
87 Min Verenigd Koninkrijk

Een buitengewone reis door de natuur om te ontdekken dat de natuurlijke wereld vreemder en magischer is dan wat je je had kunnen bedenken. Van de betoverende bossen tot de rand van de onderwereld, van een paranormale planeet tot de fantastische zeeën, de bergen tot de wateren, dit is de ultieme viering van de magie van de natuur.

Alt titel
Enchanted Kingdom 3D
Regie
Patrick Morris
Neil Nightingale
Cast
Idris Elba, Lambert Wilson, Hayley Joanne Bacon, Humberto Tan, India Dale-Hill.
Release
24.12.2014
Release NL
25.06.2015

Filmtotaal Recensie

Regie: Patrick Morris, Neil Nightingale | Speelduur: 87 minuten | Jaar: 2014

Ga even bij jezelf na wat de waarde van een natuurdocumentaire is. Gaat het om de inhoud of om de mooie beelden? Als het je puur om het tweede te doen is, hoef je geen moment te twijfelen om een kaartje te kopen voor Nature. Wacht niet op de dvd of een televisie-uitzending, maar ga naar de bioscoop.

Zelfs vergeleken met beeldschone documentaires van de afgelopen jaren, zoals Océans of De Nieuwe Wildernis, is deze nieuwe film van de BBC verbluffend. Regisseurs Patrick Morris en Neil Nightingale rijgen het ene onvergetelijke plaatje aan het andere. Neem de onderwaterscène van de koraalduivels die middenin een grote school vissen aan het jagen zijn. Het licht is betoverend mooi, de compositie van het beeld is als een schilderij. Je zou haast denken dat het allemaal geënsceneerd is, ware het niet dat het hier toch echt om wilde dieren gaat.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Nature

acties