Wonderland (1999)

Everybody's looking for something.

6,9 details

  • 108 Min
  • Drama
  • Verenigd Koninkrijk
108 Min Verenigd Koninkrijk

De drie zussen Debbie, Nadia en Molly zijn alledrie op zoek naar liefde en voldoening in hun leven. Nadia probeert door contactadvertenties in contact te komen met de liefde van haar leven, Debbie is gescheiden en is bezig haar leven en dat van haar zoon weer op orde te krijgen, Molly is hoogzwanger en zielsgelukkig met haar keukenverkoper Eddie. Toch komen in alle drie de levens behoorlijke veranderingen. Nadia blijkt een date te hebben met haar ex-zwager Dan, Molly's man Eddie maakt een carrière-ommezwaai zonder dit haar te vertellen en Debbie moet haar zoon van het politiebureau halen....

Regie
Michael Winterbottom
Cast
Stuart Townsend, Ian Hart, Shirley Henderson, Gina McKee, Molly Parker, Enzo Cilenti, Sarah-Jane Potts, Ellen Thomas, John Simm, Jack Shepherd, David Fahm, Kika Markham, Nathan Constance, Anton Saunders, Peter Marfleet.
Release
13.05.1999

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Wonderland

acties