Necronomicon (1993)

From the master of terror comes a chilling tale of unspeakable evil.

5,2 details

  • 96 Min
  • Horror
  • Verenigde Staten
  • Frankrijk
96 Min Verenigde Staten

'Necronomicon' is gebaseerd op drie verhalen van horrorschrijver H.P. Lovecraft. In de steunpilaar van deze anthologie ('The Library') belandt H.P. Lovecraft bij een groep monniken die naar verluidt het boek der doden, de Necronomicon, bezitten. 'The Drowned' vertelt het verhaal van een man die een verwaarloosd hotel erft en erachter komt dat de doden beter niet opgewekt kunnen worden. In 'The Cold' leert een journalist het verhaal van een gestoorde wetenschapper en in 'Whispers' probeert een politieagente een seriemoordenaar te vangen, maar belandt in een klopjacht die haar niet gunstig is.

Regie
Christophe Gans
Shusuke Kaneko
Cast
Bruce Payne, David Warner, Jeffrey Combs, Vladimir Kulich, Juan Fernández, Belinda Bauer, Millie Perkins, Tony Azito, Richard Lynch, Maria Ford, Bess Meyer, Brian Yuzna, William Jess Russell, Denice D. Lewis, Peter Jasienski.
Release
01.11.1993

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Necronomicon

acties