Tracers (2015)

It's not a crime if they can't catch you.

Voor een film met de spectaculaire sport Parkour als middelpunt bevat Tracers genoeg vaart en actie, maar ook niet meer dan dat.
play

5,1 details

  • 94 Min
  • Actie
  • Misdaad
  • Drama
  • Thriller
  • Verenigde Staten
94 Min Verenigde Staten

De New Yorkse fietskoerier Cam (Taylor Lautner) slaat vanwege een hoge schuld op de vlucht voor de Amerikaanse maffia. Wanneer hij de aantrekkelijke free runner Nikki (Marie Avgeropoulos) tegen het lijf loopt, is er meteen sprake van een klik. Ze introduceert hem aan de sensationele wereld van parkour; een sport waarbij buitengewone snelheid, het verleggen van grenzen en het overwinnen van obstakels centraal staan.

Regie
Daniel Benmayor
Cast
Taylor Lautner, Rafi Gavron, Marie Avgeropoulos, Chris Jackson, Adam Rayner, Wai Ching Ho, Sam Medina, Luciano Acuna Jr., Andrew Elvis Miller, Doua Moua, Amirah Vann, Johnny M. Wu, Josh Yadon, Sean Rahill, Christian Steel.
Release
18.06.2015
Release NL
30.04.2015
Release DVD
15.09.2015

Filmtotaal Recensie

Regie: Daniel Benmayor | Cast: Taylor Lautner (Cam), Marie Avgeropoulos (Nikki), Adam Rayner (Miller), Rafi Gavron (Dylan) e.a. | Speelduur: 93 minuten | Jaar: 2014

De Twilight-serie kwam in 2012 tot een eind, en de castleden zijn inmiddels doorgegroeid naar prestigieuzer werk. Robert Pattinson oogstte lof voor zijn werk met regisseurs als David Cronenberg en Kristen Stewart mocht zelfs een César in ontvangst nemen voor haar rol in Clouds of Sils Maria. Van de drie hoofdrolspelers is het alleen Taylor Lautner niet gelukt zijn verworven naamsbekendheid om te zetten in succes. De actiethriller Abduction slaagde er niet in hem op de kaart te zetten als actiester en na het laatste Twilight-deel bleef het slechts bij bijrolletjes. Met het door hemzelf geproduceerde Tracers probeert hij het opnieuw.

Lautner speelt Cam, een jonge fietskoerier. Een moeilijke jeugd heeft hem alleen en met een torenhoge schuld achtergelaten, en hij kan nauwelijks het hoofd boven water houden. Op een dag botst hij bijna letterlijk tegen de mysterieuze free runner Nikki op. Er is meteen een klik tussen de twee en Nikki introduceert Cam in de sensationele wereld van Parkour. De sport is voor hem niet alleen een ontsnapping aan zijn dagelijkse problemen, maar ook een snelle manier om van zijn schulden af te komen als hij betrokken raakt bij een groep criminele free runners.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Tracers Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Tracers

acties