All Roads Lead to Rome (2015)

Sometimes first love deserves a second chance...

Voor iedereen die na When in Rome nog twijfelde of Amerikaanse films met een gezegde over Rome als titel goed kunnen uitpakken...
play

4,1 details

  • 90 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Spanje
  • Italië
  • Verenigde Staten
90 Min Spanje

Maggie is een wat moeilijke alleenstaande moeder en lerares schrijven in New York. Als ze weer een band op wil bouwen met haar dochter Summer, gaat ze naar de Toscane, waar haar dochter een Italiaanse charmeur ontmoet.

Regie
Ella Lemhagen
Cast
Sarah Jessica Parker, Claudia Cardinale, Paz Vega, Raoul Bova, Rosie Day, Luis Molteni, Marco Bonini, Paola Lavini, Barney Harris, Chiara Bassermann, Federico Rossi, Shel Shapiro, Gianclaudio Caretta, Nadir Caselli, Rocío Muñoz.
Release
01.01.2015
Release NL
02.06.2016
Release DVD
07.10.2016

Filmtotaal Recensie

Regie: Ella Lemhagen | Cast: Sarah Jessica Parker (Maggie), Rosie Day (Summer), Raoul Bova (Luca), Claudia Cardinale (Carmen), Paz Vega (Giulia Carni), e.a.| Speelduur: 90 minuten | Jaar: 2015

Is het niet ironisch dat uitgerekend de enige alom bejubelde film met Sarah Jessica Parker gaat over de slechtse regisseur die Hollywood ooit zou hebben gehad? Afgezien van Ed Wood heeft Parker maar weinig gedaan wat de moeite van het bekijken waard is en sinds het einde van haar succesvolle serie Sex and the City is het helemaal bar en boos met haar filmkeuzes. Of dat ooit gaat veranderen, mag worden betwijfeld. Waar generatiegenoten als Julia Roberts en Sandra Bullock nog wel eens buiten hun comfortzone willen treden, lijkt Parker het allemaal wel best te vinden. Voor een flauwe romkom waarin ze praktisch dezelfde rol mag spelen als de afgelopen vijftien jaar, draait ze haar hand dus niet om.

Voor de leeghoofdige en nietszeggende film die All Roads Lead to Rome is, heeft hij een tamelijk curieus uitgangspunt: gelukkig gescheiden moeder Maggie onderneemt met haar tienerdochter Summer een vakantie naar Italië om laatstgenoemde ervan te weerhouden in New York de schuld op zich te nemen voor een drugsgerelateerde misdaad waarvoor haar lamlendige vriendje verantwoordelijk is. Er zijn vele malen complexere films gemaakt vanuit simpelere ideeën. Hoe dan ook, Summer is jong, lastig en doof voor de goede raad van haar immer opgewekte moeder en op een gezamenlijke vakantie zit ze al helemaal niet te wachten. Als het contrast tussen de twee in de eerste minuut niet geheel duidelijk is, wees dan niet ongerust; het wordt in de tien minuten erna nog volop ingewreven.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

All Roads Lead to Rome

acties