Circle (2015)

Fifty strangers held captive are forced to choose one person among them to survive execution.

5,9 details

  • 87 Min
  • Drama
  • Horror
  • Sci-Fi
  • Thriller
  • Verenigde Staten
87 Min Verenigde Staten

Vijftig vreemdelingen worden in een groot en mysterieus vertrek wakker, zonder te weten hoe ze daar beland zijn. Ze staan georganiseerd in een cirkel, met de gezichten naar elkaar toe, en kunnen niet bewegen. Ze leren weldra dat er om de twee minuten een vreemd apparaat in het hart van de kamer opduikt en één van de aanwezigen executeert. De aanvallen lijken op het eerste oog willekeurig, maar dan komt de groep erachter dat zijzelf het vermogen bezitten om het volgende slachtoffer uit te kiezen. Maar hoe kunnen ze zo'n beslissing maken? En wat gebeurt er wanneer er nog maar één overblijft?

Regie
Aaron Hann
Mario Miscione
Cast
Julie Benz, Carter Jenkins, Lisa Pelikan, Cesar Garcia, Matt Corboy, Kaiwi Lyman, Jordi Vilasuso, Fay DeWitt, Mercy Malick, Michael McLafferty, Michael Nardelli, Lawrence Kao, Sara Sanderson, Kevin Sheridan, Molly Jackson.
Release
02.10.2015

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Circle Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Circle

acties