The Next Best Thing

The Next Best Thing (2000)

He was smart, handsome and single. When her biological clock was running out, he was... the next best thing.

Reviews (2)

Rosie Real

Avatar

Ik vind het teleurstellend bijna alleen maar negatieve reacties te lezen.
Hebben jullie het beeld van de massa overgenomen dat Madonna alleen maar aandacht wil, zich op de voorgrond drukt en geldbelust is, of zijn jullie feitelijk alleen jaloers op haar succes?
Dit even noemend zonder het over haar acteer- of zangkwaliteiten te hebben. Het sluimert als een roodgekleurd, afgunstig aura om jullie zinnen. De inhoud van de film komt vrijwel niet aan bod. Het lijkt er op dat dit een uitlaatklep is voor velen. En dat is logisch, want dat is menselijk, en dus geoorloofd. Maar het moest me even van het hart dat het niet gezond is om zoveel negativiteit te uiten. Dus pas op uw harten.

jacq

Avatar

Ja hoor Madonna speelde in A league of their own. MAAR daar had ze geen hoofdrol en probeerde ze niet halstarrig op de voorgrond te treden. Geena Davis was daar naar mijn mening de hoofdrolspeelster. Verder vind ik dit ach "ze doet haar best maar ze acteert" en dat kun je zien en daarom lijkt het allemaal zo onecht. En tja het verhaaltje is ook nog eens onbenullig dus nee niet echt een topfilm.