jacq Avatar

jacq

Laatste reviews

Falling Down(1993)

"...Ik vind hem ergens enorm komisch en toch ook weer triest. Zeker herkenbaar. De openingscene met de vlieg is geweldig, je voelt dat de spanning zich..."

The Shining(1980)

"...Geweldige film. Tjaaa tuurlijk het is niet getrouw aan het boek, moet dat? Dat is altijd maar de vraag. Ik vind dit echt een meesterwerk. Jack speelt..."

The Exorcist(1973)

"...Toch vind ik deze film enorm goed. De sfeer is helemaal goed. De spanning blijft erin. Telkens als ik dat plaatje van die priester zie die voor het..."

Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles(1994)

"...Een hele mooie film. Mooi begin naar een zwart en donker bestaan. Je voelt de kwelling van Louis, het getreiter van Lestat, de woede van Kirsten (goed..."

Shakespeare in Love(1998)

"...Aardige film. Waarin Gweneth een aardige rol speelt, OK een goede. Maar ik heb iets tegen haar, maar dat haalt het nog niet bij wat ik tegen mr...."

Laatste reacties

"...Lijkt me zeker de moeite waard deze film. Denzel Washington die dus duidelijk op dreef is en eindelijk Crowe weer in een goede rol. Mooie recensie Kaj T+) ga deze film dan ook zeker zien...."
American Gangster
"...Heerlijke "over the top' film van de Palma. Al Pacino is hier meesterlijk in. Geweldige quotes ook uit deze film. Zoals "you need people like me, so you can point your finger and say, that's the bad guy" prachtig...."
Scarface
"...Dit is echt een film die je moet zien, maar zag dat ik in 2005 al een reactie had gegeven >:)..."
What's Eating Gilbert Grape
"...Tjaa, deze wil ik dan ook absoluut zien, al vind ik achtervolgingen in autoos niet echt spannend, denk niet dat dat de hoofdmoot is overall. Ben toch benieuwd...."
Death Proof
"...Nou het is toch wel bekend dat Tom een fervent aanhanger is van die kerk. Of hij mensen recruteert weet ik niet, geloof niet dat het hier om gaat. Enne nog nooit een slechte film met Tom Cruise gezien, hmm Cocktail zeker overgeslagen :)..."
'Nein' voor Tom Cruise

laatste ratings

watchlist

jacq heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.