jacq Avatar

jacq

Laatste reviews

Falling Down(1993)

"...Ik vind hem ergens enorm komisch en toch ook weer triest. Zeker herkenbaar. De openingscene met de vlieg is geweldig, je voelt dat de spanning zich..."

The Shining(1980)

"...Geweldige film. Tjaaa tuurlijk het is niet getrouw aan het boek, moet dat? Dat is altijd maar de vraag. Ik vind dit echt een meesterwerk. Jack speelt..."

The Exorcist(1973)

"...Toch vind ik deze film enorm goed. De sfeer is helemaal goed. De spanning blijft erin. Telkens als ik dat plaatje van die priester zie die voor het..."

Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles(1994)

"...Een hele mooie film. Mooi begin naar een zwart en donker bestaan. Je voelt de kwelling van Louis, het getreiter van Lestat, de woede van Kirsten (goed..."

Shakespeare in Love(1998)

"...Aardige film. Waarin Gweneth een aardige rol speelt, OK een goede. Maar ik heb iets tegen haar, maar dat haalt het nog niet bij wat ik tegen mr...."

Laatste reacties

"...Heerlijke "over the top' film van de Palma. Al Pacino is hier meesterlijk in. Geweldige quotes ook uit deze film. Zoals "you need people like me, so you can point your finger and say, that's the bad guy" prachtig...."
Scarface
"...Dit is echt een film die je moet zien, maar zag dat ik in 2005 al een reactie had gegeven >:)..."
What's Eating Gilbert Grape
"...Geweldige film. De uitleg van Donnie over forget about it, vind ik werkelijk briljant...."
Donnie Brasco
"...Deze film nog nooit gezien, wel het boek gelezen, ben erg benieuwd dat wordt vanavond kijken...."
American Psycho
"...Het plaatje alleen bezorgd me al kippenvel, blijf het een hele goede film vinden. Tjaa eng dat kun je betwisten, maar goed zeker...."
The Exorcist

laatste ratings

watchlist

jacq heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.