American Ultra

American Ultra (2015)

There's nothing more dangerous than a stoned cold killer

Reviews (1)

Guus2002

Avatar

American Ultra is geregisseerd door Nima Nourizadeh en de cast bestaat uit Jesse Eisenberg, Kristen Stewart en Topher Grace. De film gaat over Mike. Mike woont samen met zijn vriendin, tekent verhaaltjes en is een stoner. Hij komt er echter achter dat hij de krachten bezit van een killingmachine.

American ultra is niet erg goed gerecenseerd. 42% op rotten tomatoes en daar ben ik het niet mee eens.

American Ultra is een heel erg originele en frisse film. Het is een grote adrenaline kick van anderhalf uur. Je hebt geen tijd om je ergens op te focussen, want elk moment is iets interessants bezig.

Jesse Eisenberg en Kristen Stewart waren geweldig. Ze waren grappig, emotioneel en bovenal badass. Ze waren erg sterk. Het was allemaal goed. Ook John Leguizamo en Bill Pullman waren goed in hun gelimiteerde tijd. Het acteerwerk was allemaal erg goed.

De directie was ook erg mooi. Van heel veel neon naar duister. De montage hielp hier ook bij. Het was allemaal erg cool.

Wat ook cool is de verschillende tonen. Soms is de film romantisch, daarna actie en daarna weer komedie.

Het enige nadeel is de regering shit. Het was niet slecht, maar het voelde als een andere film. Het maakte het verhaal onnodig gecompliceerd.

American Ultra is een hele vermakelijke film. Echt een aanrader. Hij staat nu op netflix, dus kijken! Een verrassend sterke film.