The Perfect Guy (2015)

Trust one, fear the other

play

4,2 details

  • 100 Min
  • Thriller
  • Drama
  • Verenigde Staten
100 Min Verenigde Staten

De 36-jarige Leah lijkt het ideale leven te hebben. Ze heeft een uitdagende baan en haar vriendje Dave is dol op haar, maar toch is ze nog niet helemaal tevreden. Leah wil graag trouwen en een gezin stichten, maar Dave ziet dit niet zitten, wat leidt tot het einde van de relatie. Vervolgens ontmoet Leah de knappe en charmante Carter, met wie ze al snel een relatie krijgt. Het lijkt erop dat ze de perfecte man heeft gevonden, maar Carter blijkt te mooi om waar te zijn. Zijn betrouwbare en beschermende aard verandert al snel in iets sinisters, dus Leah besluit het uit te maken. Zo verandert Leah's geliefde plots in haar grootste vijand en moet ze boven zichzelf uitstijgen om aan hem te ontsnappen.

Regie
David M. Rosenthal
Cast
Morris Chestnut, Michael Ealy, Sanaa Lathan, Charles S. Dutton, John Getz, Holt McCallany, Tess Harper, Kathryn Morris, L. Scott Caldwell, Jessica Parker Kennedy, Gordon Clapp, Wilmer Calderon, David Starzyk, Ronnie Gene Blevins, Shannon Lucio, Irene Choi, Rutina Wesley, Stephanie Garvin, Kelle Cantwell, John Fortson, Julia Larson.
Release
11.09.2015
Release DVD
12.01.2016

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

The Perfect Guy Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Perfect Guy

acties