Miss You Already (2015)

When life falls apart, friends keep it together

Collette en Barrywmore als BFF's, wier vriendschap wordt getest wanneer de een kanker krijgt en de ander zwanger raakt.
play

6,1 details

  • 112 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Romantiek
  • Verenigd Koninkrijk
112 Min Verenigd Koninkrijk

Milly en Jesse zijn altijd de beste vriendinnen geweest. Sinds hun jeugd hebben ze alles gedeeld: geheimen, kleding, humor en vriendjes. Nu proberen ze volwassen te worden. Milly heeft een goede baan en woont in een prachtig herenhuis met haar man Kit en hun twee kinderen. Jess is een stedenbouwkundige en zij en haar vriend wonen op een woonboot in een Londense gracht. Hun vriendschap komt echter op het spel te staan wanneer Jess heel graag een kindje wil en Milly ontdekt dat ze borstkanker heeft.

Regie
Catherine Hardwicke
Cast
Drew Barrymore, Toni Collette, Dominic Cooper, Jacqueline Bisset, Paddy Considine, Tyson Ritter, Noah Huntley, Honor Kneafsey, Charlotte Hope, Shola Adewusi, Mem Ferda, Lucinda Raikes, Joanna Bobin, Lucy Morton, Charlotte Ubben, Anjli Mohindra, Ryan Lennon Baker, Lukas Rolfe, Sophie Brown, Grace Schneider, Janice Acquah, Sophie Holland, Max Rinehart, Fjokra, Emily Trappen, Eleanor Stagg.
Release
12.09.2015
Release NL
07.04.2016
Release DVD
09.08.2016

Filmtotaal Recensie

Regie: Catherine Hardwicke | Cast: Drew Barrymore (Jess), Toni Collette (Milly), Paddy Considine (Jago), Dominic Cooper (Kit), e.a.| Speelduur: 112 minuten | Jaar: 2015

Weinig weet zoveel tranen los te maken als een film waarin iemand kanker krijgt en na een lang gevecht en emotioneel afscheid het loodje legt. Denk maar aan Terms of Endearment, My Life, My Sister's Keeper en recenter The Fault in Our Stars. In Miss You Already hebben we te maken met twee beste vriendinnen, van wie een al vroeg in de film de gevreesde diagnose te horen krijgt.

De twee onafscheidelijke vriendinnen om wie het draait zijn Milly en Jess, al bevriend sinds de lagere school, zo laat de beginmontage ons weten. Aan die vriendschap kwam een einde met de dood van Milly. Dat is geen spoiler, aangezien dit al voor de openingscredits duidelijk wordt. In korte tijd zien we hoe Milly naar de dokter gaat, het slechte nieuws te horen krijgt, ziek wordt van de chemo, geopereerd moet worden, maar uiteindelijk toch de strijd verliest. Terwijl Milly geconfronteerd wordt met ziek zijn en het mogelijke achterlaten van man en kinderen, is Jess bezig om zwanger te raken en een leven op te bouwen met haar man. Jarenlang stond ze voor Milly klaar en was ze onderdeel van haar leven, nu is ze eindelijk op het punt waarop ze zelf die dingen kan opbouwen. Jess probeert een balans te vinden tussen er zijn voor haar vriendin en zelf te leven, iets wat niet makkelijk is.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Miss You Already Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Miss You Already

acties