4,9 details

  • Drama
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Het drama van regisseur Cyrus Nowrasteh (The Stoning of Soraya M., 2008) vertelt het verhaal van de zevenjarige Jezus, die er samen met zijn familie achterkomt dat hij niet zomaar iemand is. Hij leert omgaan met zijn goddelijke natuur en bereidt zich voor op zijn daarbij horende doel.

Regie
Cyrus Nowrasteh
Cast
Sean Bean, David Bradley, Christian McKay, Lee Boardman, Jonathan Bailey, Rory Keenan, Jane Lapotaire, Vincent Walsh, Paola Lavini, Isabelle Adriani, David Burke, Adam Greaves-Neal, Agni Scott, Dorotea Mercuri, Finn Ireland.
Release
11.03.2016

Filmtotaal Recensie

Regie: Rob Lücker | Cast: Jappe Claes (bisschop), Saman Amini (Messias), Mourade Zeguendi (Rachid), e.a. | Speelduur: 47 minuten | Jaar: 2016

Jaarlijks krijgen veelbelovende Nederlandse filmmakers de kans om met een halflange speelfilm te laten zien wat ze in huis hebben. Het resultaat is vanaf vanavond iedere zondag op NPO 3 te zien. Komisch, kritisch, aangrijpend; ook deze nieuwe One Night Stand-reeks is weer heel gevarieerd.

Jezus is terug. Tenminste, daar is de bisschop in de zwarte komedie Messias van overtuigd. Tot zijn grote vreugde en opluchting ziet hij de Verlosser met een kruis op zijn rug uit de Noordzee strompelen. Een betere timing had Christus niet kunnen hebben; misschien dat de kerken nu weer eindelijk eens volstromen.

alle artikelen (1)

The Young Messiah Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Young Messiah

acties