De zusjes zijn terug, en liefde hangt in de lucht.
play

5,1 details

  • 89 Min
  • Avontuur
  • Komedie
  • Drama
  • Familiefilm
  • Fantasy
  • Duitsland

Zomervakantie! Eindelijk hebben de twee vampier zussen Dakaria en Sylvania de mogelijkheid om uit kamperen te gaan met hun vrienden Helen, Jacob en Ludo. Maar Dakaria komt te weten dat Krypton Krax, een vampierenband, op tournee is door Duitsland. Zij is extreem verliefd op Murdo, de zanger van de groep en daarom sluipt ze 's nachts stiekem het huis uit en vliegt naar het concert, ondanks het verbod van haar ouders. Maar de manager van de band, Xantor, heeft nog een appeltje te schillen met Dakaria's vader.

Alt titel
Die Vampirschwestern 2
Regie
Wolfgang Groos
Cast
Christiane Paul, Laura Antonia Roge, Marta Martin, Georg Friedrich, Stipe Erceg, Jamie Bick, Richy Müller, Michael Kessler, Diana Amft, Tim Oliver Schultz, Michael Keseroglu, Jonas Holdenrieder, Steve Hudson, Jeremias Meyer, Ilse Strambowski.
Release
16.10.2014
Release NL
28.07.2016
Release DVD
11.10.2016

Filmtotaal Recensie

Regie: Wolfgang Groos | Cast (stemmen): Vajèn van den Bosch (Silvania), Vera van der Horst (Dakaria), Joost Claes (Mihai), Hilke Bierman (Elvira), Niels Croiset (Dirk van Kombast) e.a. | Speelduur: 89 minuten | Jaar: 2014

Drie jaar geleden verscheen de eerste verfilming van de populaire Duitse kinderboekenreeks Vampierzusjes in de Nederlandse bioscopen. In eigen land lust het jonge publiek wel pap van de serie, aangezien deel nummer drie daar eind dit jaar alweer op de planning staat. De Nederlandse fans zullen echter nog iets meer geduld moeten hebben: hier zijn we pas bij deeltje twee. Regisseur Wolfgang Groos, die ook de onderhoudende eerste film voor zijn rekening nam, mocht aanblijven voor nog een vervolg. Eentje dat helaas wat minder weet te vermaken dan zijn voorganger.

De tweelingzusjes Dakaria en Sylvana zijn inmiddels al aardig gewend aan hun leven als half-vampiers in de gewone mensenwereld. Op school worden ze omringd door een hecht vriendenclubje en hoewel de gestoorde buurman zijn vampierjacht nog altijd voortzet, blijft hun geheim zorgvuldig verborgen. Dat wordt lastiger wanneer Dakaria dolgraag een concert van haar favoriete vampierband Krypton Krax – een groepje emo’s dat voornamelijk poppy rocksongs uitkraamt – bij wil wonen, maar haar vader het verbiedt. De zusjes sluipen ’s nachts stiekem het huis uit om er toch bij te kunnen zijn, maar daar lopen ze een foute bandmanager tegen het lijf die snode plannen in zijn schild lijkt te voeren.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

De Vampierzusjes 2: Vleermuizen in je buik

acties