Free in Deed (2015)

7,3 details

  • 100 Min
  • Drama
  • Verenigde Staten
  • Nieuw-Zeeland
100 Min Verenigde Staten

De arme, vaak zwarte storefront-kerken in het zuiden van de Verenigde Staten vormen hechte gemeenschappen waar de gelovigen bidden om wonderen. Zo ook een alleenstaande moeder, die hoopt dat een voorganger haar kind van zijn demonen verlost. Nadat Melva in een falend zorgsysteem is gestrand en haar zoontje door zijn gedragsproblemen niet meer welkom is op school, vindt ze barmhartigheid bij een kerkgenootschap waar ‘spreken in tongen’ en genezing door handoplegging gemeengoed zijn. Voorganger Abe, een eenzame man met een complexe geschiedenis, is vast van plan zijn kansarme medemens te helpen. Maar biedt een rotsvast geloof in redding de oplossing?

Regie
Jake Mahaffy
Cast
David Harewood, Edwina Findley, Jan Falk, Geoff Falk, Kathy Smith, Helen Bowman, Jon W. Sparks, Porsha Ferguson, Preston Shannon, Alex Coker, RaJay Chandler.
Release NL
31.03.2016

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Free in Deed

acties