Grappige romantische sekskomedie uit Spanje.
play

6,1 details

  • 102 Min
  • Komedie
  • Spanje
102 Min Spanje

Middels vijf verhalen vertelt deze film over seks en liefde. Paco en Ana vormen een koppel dat hun seksuele relatie wil verbeteren; Jose Luis wil weer liefde krijgen voor zijn vrouw Paloma; Candelaria en Antonio proberen ouders te worden; Alex wil de fantasieën van Natalia waarmaken en Sandra is een alleenstaande vrouw die een vriend zoekt.

Regie
Paco León
Cast
Luis Callejo, Candela Peña, Álex García, Paco León, Natalia de Molina, Jacobo Sánchez, Luis Bermejo, Blanca Apilánez, Ana Katz, Belén Cuesta, Silvia Rey, Maite Sandoval, Mari Paz Sayago, Eduardo Recabarren, Claudia Pérez Esteban.
Release NL
21.07.2016

Filmtotaal Recensie

Regie: Paco León | Cast: Natalia de Molina (Natalia), Álex García, (Álex), Paco León, (Paco), Ana Katz (Ana), Belén Cuesta (Belén), Candela Peña (Candelaria) Luis Callejo (Antonio) e.a. | Speelduur: 102 minuten | Jaar: 2016

'Sex sells': al meer dan één miljoen Spanjaarden trokken naar de bioscoop voor Kiki, el Amor Se Hace, een Spaanse remake van de Australische film The Little Death. Een vrolijke sekskomedie die net sexy genoeg is om een beetje spannend te zijn, maar tegelijk braaf genoeg om nooit vunzig te worden. Een omarming van allerlei seksuele voorkeuren en afwijkingen, van het opgewonden raken van andermans tranen tot orgasmen krijgen van het strelen van zijde. Af en toe wordt er gehint naar de mogelijke schaduwzijde van dit alles, maar dat duurt nooit lang en op elk pervers potje blijkt een dekseltje te passen. Het reduceert Kiki, el Amor Se Hace tot een aangenaam niemendalletje.

Of zit misschien meer achter deze schijnbaar onbekommerde presentatie van een vijftal koppels en aanverwanten, die worstelen met hun (afwijkende) seksualiteit? Aan de ene kant wordt gepleit voor acceptatie van allerlei aparte seksuele voorkeuren, aan de andere kant zijn die juist de bron van de meeste grappen en worden ze te kijk gezet. Zo progressief is Kiki, el Amor Se Hace dus ook weer niet. En ondanks alle afwijkingen zijn de doeleinden van de koppels vrij conventioneel, in sommige gevallen zelfs conservatief te noemen.

videotrailers & clips