Aan dit sfeertje kan weinig fout gaan, ook al ontbreekt de aansluiting met de vorige films.
play

5,6 details

  • TV-show
  • Komedie
  • Familiefilm
  • Nederland

Als Mees Kees tijdens de schoolvoetbalcompetitie opeens voor zijn moeder moet zorgen, vervangt Dreus hem als coach. Team 6B ontspoort hopeloos en Tobias moet iets bedenken om Mees Kees weer terug te krijgen. Het is maar goed dat de klas zo bruist van het talent. Ze helpen Mees Kees met zijn moeder en tijdens de voetbalfinale staat hij weer langs de lijn.

Regie
Aniëlle Webster
Cast
Ole Kroes, Elisa Beuger, Maarten Heijmans, Raymonde de Kuyper, Tibor Lukács, Roosmarijn van der Hoek, Sanne Wallis de Vries, Leendert de Ridder, Bob Fosko, Maurits van Brakel, Diewertje Dir, Keara Patti, Lisa Lapré, Jack Meershoek, Samuel Liasam, Serenity Otte, Laysa el Madkouri, Ronja Kool.
Release
07.12.2016
Release NL
07.12.2016

Filmtotaal Recensie

Regie: Aniëlle Webster | Cast: Leendert de Ridder (Mees Kees), Jelle Stout (Tobias), Ole Kroes (Sep), Sanne Wallis de Vries (Dreus), e.a. | Speelduur: 79 minuten | Jaar: 2016

Met een ontroerend derde deel leek er in 2014 een einde te zijn gekomen aan de succesvolle Mees Kees-reeks. De leerlingen namen met een feestelijke eindmusical op de basisschool niet alleen afscheid van hun geliefde meester, maar ook van hun publiek. Mees Kees op de Planken was een innemende uitzwaaifilm. Maar nu blijken de zaken er toch weer anders voor te staan.

Mees Kees gaat nergens heen, en zijn leerlingen evenmin. Ook al zien ze er in Mees Kees Langs de Lijn anders uit. De acteurtjes uit de eerste drie delen passen niet meer in hun jonge rollen, dus zijn ze vervangen, net als de perfect gecaste hoofdrolspeler Willem Voogd. Vooral dat laatste is een aderlating, ook al hebben de makers met Leendert van Ridder een charmante vervanger gevonden.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Mees Kees langs de lijn

acties