op tv

100% Coco (2017)

Coco gaat voor het eerst naar de middelbare school en valt gelijk buiten de boot. Boekverfilming die vooral aanslaat bij jonge meisjes.
play

5,1 details

  • 88 Min
  • Drama
  • Nederland
88 Min Nederland

De 13-jarige Coco is gek op mode en draagt haar eigen excentrieke stijl. Ze droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden. Maar als ze op de eerste schooldag door haar kleding uitgemaakt wordt voor Coco de Clown besluit ze haar vintage jurkjes, panterlaarzen en streepjessokken thuis te laten en als ‘grijze muis’ door het schoolleven te gaan. Anoniem houdt ze een modevlog bij als de ‘Style Tiger’, wat een grote hit wordt. Zou ze dan toch een beroemd stijlicoon worden? En zou Bruno, die eigenzinnige jongen van school, haar dan eindelijk zien staan? Langzaam maar zeker leert Coco dat ze gewoon 100% zichzelf moet zijn!

Regie
Tessa Schram
Cast
Eva Duijvestein, Merel de Zwart, Iris Hesseling, Valentijn Avé, Rienus Krul, Nola Kemper, Sydney Tros, Vincent Visser, Firy Beuk, Dionne Slagter, Thom Vendrik, Faye Gunther, Anna-Sophie Kummer, Défano Holwijn, Keanu Visscher.
Release
06.07.2017
Release NL
06.07.2017
Release DVD
17.11.2017

Filmtotaal Recensie

Regie: Tessa Schram | Cast : Nola Kemper (Coco), Valentijn Avé (Bruno), Merel de Zwart (Amanda), Firy Beuk (Jada), Vincent Visser (Ferry), Eva Duijvestein (Coco's moeder), e.a. | Speelduur: 88 minuten | Jaar: 2017

De eigenzinnige puber Coco is volgens velen maar een vreemde eend in de bijt. Anders dan haar leeftijdsgenoten loopt de dertienjarige jongedame liever niet in jeans en gympen, maar hult ze zich in exclusieve kleding die ze overal en nergens vandaan haalt. Haar inspiratiebronnen zijn niet Levis of Nike, maar Chanel en Lagerfeld.

Als bijbaantje werkt Coco dan ook in een boetiek waar ze niet het afgezaagde assortiment verkopen. Haar eerste middelbareschooldag gaat ze dan ook vol frisse moed tegemoet. Totdat de populaire meiden van de school haar opvallende look belachelijk maken en haar voor clowntje verslijten. Fijn, dat is dan een bijnaam waar Coco nooit meer vanaf komt.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

100% Coco

acties