5,5 details

  • Komedie
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

De bloedserieuze politicus Roger staat op het punt zijn droomvrouw ten huwelijk te vragen bij het vakantiehuisje van haar familie. Maar alles loopt in het honderd wanneer Roger z'n potentiële zwager Todd ontmoet, een fanatieke kampleider met een hart van goud en een bijzonder gevoel voor humor. Todd heeft er alles voor over om Rogers beste vriend te worden en betrekt hem bij tal van ongelukkige situaties. Terwijl Roger zich staande probeert te houden tijdens doorgeslagen vis-excursies, onverantwoorde jetpack-stunts en musicals over de Amerikaanse geschiedenis, beseft hij dat het hebben van een nieuwe familie lastiger is dan hij ooit had durven denken.

Regie
Osmany Rodriguez
Matt Villines
Cast
Bill Pullman, Rita Wilson, Gillian Jacobs, Taran Killam, Kenan Thompson, Kumail Nanjiani, Bobby Moynihan, Rachael Harris, David Wain, Sarah Burns, Sarah Baker, Joseph Bertót, Frank Ferruccio, Matthew Schur, Benny Morinishi.
Release
09.09.2016

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Brother Nature

acties