Cocaine Angel

Cocaine Angel (2006)

Good night to all of it.

6,0 details

  • 75 Min
  • Drama
  • Verenigde Staten
75 Min Verenigde Staten

Cocaine Angel is een blik op het tragische leven van een angstige, jonge drugsverslaafde die vasthoudt aan de laatste restjes van zijn leven.

Regie
Michael Tully
Cast
Anne Knowles, Brenda Benfield, Adonis Boyd, Jamie Dawson, Richard Dawson, Kelly Forester, Blanca Franco, Damian Lahey, Charley Riley, Christina Ward.

Filmtotaal Recensie

Regie: Michael Tully | Cast: Damian Lahey, Kelly Forrester, Brenda Benfield e.a. | Speelduur: 75 minuten

Hoe meer drugs, hoe minder realiteit. Geen verantwoordelijkheid meer en geen zorgen om de dag van morgen. Het leven van een junk wordt bepaald door de allesoverheersende behoefte aan ontsnapping. Van slok naar shot, en van shot naar slok drinkt en spuit Scott zijn onvrede weg. Zijn ontstoken voet laat hij onbehandeld, en met een vieze vod eromheen banjert hij van kroeg naar dealer en weer terug. Dit alles is extra sneu, omdat Scott pas op de drempel van de vernieling staat. Cocaine Angel begint namelijk met de ochtend dat het mis gaat. Binnen no time zit Scott echter met een serieus probleem en lijkt er geen weg meer terug.

Het vroege, gelukkige leven van Scott wordt verbeeld door video-opnamen van een dagje aan het strand met zijn ex-vrouw en dochter. Als een verre, verbleekte herinnering werken die beelden als een droom, waaruit Scott al veel te lang geleden is wakker geworden. Omringd door verder weggegleden vrienden uit het drugsmilieu lijkt hij te hebben besloten om geen dromen meer te hebben. Met het verlies van z'n baan zijn de ambities definitief verleden tijd, en laat hij zich meeslepen door de behoefte aan verdoving van de harde, grauwe realiteit.

videotrailers & clips