Horizon (2016)

6,4 details

  • 47 Min
  • Drama
  • Nederland
47 Min Nederland

Iedereen maakt zich zorgen om de licht ontvlambare 16-jarige Lieke die net haar moeder verloren heeft. Maar ondanks haar verdriet leeft Lieke helemaal op in het zwembad waar ze als groot schoonspringtalent geniet van de trainingen samen met haar coach Jorg. Lieke redt zich prima. Totdat Jorg besluit om nog een meisje te gaan trainen. De jaloerse Lieke probeert zich in te houden maar verliest langzaam maar zeker de controle over zichzelf. In de chaos die ze zelf ontketent wordt Lieke het meisje waar iedereen zo bang voor is en zijzelf nog wel het meest.

Regie
Giancarlo Sanchez
Cast
Susan Radder, Monk Dagelet, Marie-Mae van Zuilen, Joes Brauers, Megan de Kruijf, Tijn Docter, Richelle Lantinga, Bram Van der Heijden, Bodil de la Parra.

Filmtotaal Recensie

Regie: Giancarlo Sánchez | Cast: Susan Radder (Lieke), Bram van der Heijden (Jorg), Tijn Docter (Roel), e.a. | Speelduur: 47 minuten | Jaar: 2016

Jaarlijks krijgen veelbelovende Nederlandse filmmakers de kans om met een halflange speelfilm te laten zien wat ze in huis hebben. Het resultaat is sinds 2 oktober iedere zondag te zien op NPO 3. Komisch, kritisch, aangrijpend; ook deze nieuwe One Night Stand-reeks is weer heel gevarieerd.

"Je mag er best naar vragen hoor", zegt Lieke tegen haar aarzelende hartsvriendin. Na de dood van haar moeder is het een tijd niet goed gegaan met het zestienjarige schoonspringtalent, maar inmiddels staat ze weer lachend in het leven. Ze slikt geen medicijnen meer, is klaar met therapie en maakt zich op om te vlammen op het aanstaande NK. Maar in het prachtig realistische Horizon schuilt er gevaar in de kleinste tegenslagen.

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Horizon

acties