3,3 details

  • 86 Min
  • Horror
  • Mystery
  • Thriller
  • Verenigde Staten
86 Min Verenigde Staten

Twaalf ongelukkige vreemdelingen worden wakker in een afgesloten ruimte. Tegen hun wil moeten ze van een groep gewapende mannen meedoen aan een spel op leven en dood. Ze krijgen twaalf minuten de tijd om iemand uit te kiezen die schuldig is - een slechterik die het niet verdient in leven te zijn. Deze wordt dan gedood en daarna moeten ze weer iemand uitpikken, totdat er één overblijft. Als de vreemdelingen geen beslissing maken, dan wordt een onwillekeurige persoon om het leven gebracht. Het spel wordt gespeeld door diverse individu's, waaronder een politieagent, een priester, een bendelid, een miljonair, een sekteleider en een moeder.

Regie
Jeremy London
Cast
Eric Roberts, Jake Busey, Jeremy London, William McNamara, Erik Aude, Dante Basco, William Morgan Sheppard, Jenny McShane, Omar Gooding, Grace Johnston, Gianni Capaldi, Sam Durrani, Markell Andrew, Adrienne Camille, Michael Cade.
Release
01.02.2013

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Devil's Dozen

acties