Zero Days

Zero Days (2016)

This Weapon Can't Be Put Back

Een intrigerende docu over malware ingezet door de Amerikanen en de Israëliërs om het Iraanse kernprogramma te ondermijnen.
play

7,5 details

  • 116 Min
  • Documentaire
  • Verenigde Staten
116 Min Verenigde Staten

Een documentaire die draait om Stuxnet. Dit is malware die de Verenigde Staten en Israël los lieten op een kernreactor in Iran, en uiteindelijk leidde tot een groot probleem op het internet.

Regie
Alex Gibney
Cast
Eric Chien, Liam O'Murchu, Gary D. Brown, David Sanger, Chris Inglis, Yuval Steinitz, Yossi Melman, Amos Yadlin, Emad Kiyaei, Gary Samore, Eugene Kaspersky, Vitaly Kamluk, Michael Hayden, Olli Heinonen, Ralph Langner.
Release
08.07.2016
Release NL
30.03.2017

Filmtotaal Recensie

Regie: Alex Gibney | Speelduur: 116 minuten | Jaar: 2016

Tot pakweg een dag of honderd geleden genoot het Amerikaanse presidentschap nog wel enige vorm van aanzien. Natuurlijk werd het ambt in het verleden wel geplaagd door schandalen (over luistervinkje spelen of heimelijke sigaartjes met stoute stagiaires), maar het instituut kende een zekere vorm van klasse.

Dit was zeker het geval tijdens de acht jaren dat Barack Obama het Witte Huis bewoonde. De vorige president van de VS kwam zijn twee termijnen zonder al te veel kleerscheuren en grote problemen door. Maar wat speelde zich af in de zogenaamde 'situation room' en werden hier wel altijd zuivere beslissingen genomen? De vraag stellen is hem beantwoorden.

videotrailers & clips