Crash! (1976)

An Occult Object Takes Possession of a Driverless Car and Causes One Spectacular Crash After Another Until Fifty Cars Are Pounded Into a Mass of Twisted Metal

4,3 details

  • 85 Min
  • Horror
  • Verenigde Staten
85 Min Verenigde Staten

De jonge Kim koopt op de rommelmarkt een vreemd medaillon. Als ze thuis komt krijgt ze ruzie met haar oudere man Marc, die verlamd in een rolstoel zit. Hoewel hij Kim beeldschoon vindt, geeft hij haar nog altijd de schuld van het auto-ongeluk dat hem in zijn toestand gebracht heeft. Wanneer Kim wegrijdt in haar zwarte cabriolet, springt een woeste hond in haar auto en zorgt ervoor dat ze verongelukt en in het ziekenhuis belandt. Marc zit achter de aanval. Bij het ziekenhuis probeert hij haar nogmaals te doden, maar Kim wordt door het medaillon gered. Het sieraad is echter nog niet klaar met Marc en neemt bezit van Kim's zwarte auto. Wat volgt is een wraakzuchtige wagen op de weg die korte metten maakt met alle tegenliggers.

Regie
Charles Band
Cast
José Ferrer, John Carradine, Gary Baxley, Leslie Parrish, John Ericson, Sue Lyon, Jerome Guardino, Reggie Nalder, Paul Dubov, John Hayes, Barry Chase, Dwight Krizman, Richard Band, Ron Carter, Rick Deming.
Release
24.12.1976
Release NL
11.05.1978

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Crash!

acties