play

5,7 details

  • 110 Min
  • Avontuur
  • Komedie
  • Familiefilm
  • Sport
  • Duitsland
110 Min Duitsland

De paardenmeiden Bibi en Tina zijn terug met een superspannend nieuw avontuur. Het begint allemaal als Tina bij haar lievelingspaarden Amadeus en Sabrina op haar beste vriendin Bibi staat te wachten. De meiden gaan op zomerkamp, samen met een aantal studenten uit het buitenland. Het begint allemaal heel leuk, maar al snel ontstaan er irritaties tussen de jongens en de meiden. Na een tijdje splitst de groep zich op in twee teams, die het tegen elkaar opnemen in allerlei activiteiten. Het jongensteam haalt daarbij echt alles uit de kast om van de meiden te winnen. Bibi op haar beurt probeert haar toverkrachten te gebruiken, maar ze merkt tot haar schrik dat die niet werken. Samen met Tina probeert ze erachter te komen wat er aan de hand is. En dan breekt er plotseling een bosbrand uit! Nu zal Bibi toch echt haar magische krachten nodig hebben om een ramp te voorkomen...

Alt titel
Bibi & Tina: Mädchen gegen Jungs, Bibi & Tina 3
Regie
Detlev Buck
Cast
Lina Larissa Strahl, Detlev Buck, Lisa-Marie Koroll, Louis Held, Winnie Böwe, Fabian Buch, Michael Maertens, Martin Seifert, Emilio Moutaoakkil, Pablo Grant, Neele Czwalinna, Lene Charlotte Dropmann, Leon Flock, Maximilian Diehle, Leon Bäter.
Release
21.01.2016
Release NL
12.04.2017

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Bibi & Tina: Jongens tegen de Meiden

acties