Dean (2016)

6,0 details

  • 87 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Verenigde Staten
87 Min Verenigde Staten

Dean is een tekenaar die wegvlucht voor het omgaan met de dood van zijn moeder door ver weg van zijn thuisstad New York zijn heil in Los Angeles te zoeken, bij een sollicitatiegesprek bij een marketingbureau. Zijn vader heeft een heel eigen, meer gedisciplineerde manier van omgaan met de dood van zijn vrouw, inclusief het te koop zetten van het huis van de familie. Wat weer voor frictie zorgt tussen vader en zoon. Toch proberen beiden een nieuw pad in het leven te vinden, terwijl onverwachte omstandigheden en nieuwe liefdes alle plannen in de war dreigen te schoppen.

Regie
Demetri Martin
Cast
Carol Commissiong, Kate Berlant, Camille Chen, Asif Ali, Jesaiah Baer, Kathrine Barnes, David Donah, Nicholas Delany, Lila Claghorn, Taulant Cara, Ryan Estevez, Leanne Cabrera, Christian Dautresme, Edward G. Betlow, Steven Bono Jr..
Release
16.04.2016
Release DVD
25.10.2017

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Dean

acties