De pinguïns zijn terug en nu met nageslacht. Prachtige dieren en kunstig geschoten plaatjes zorgen voor meer van hetzelfde.
play

6,5 details

  • 82 Min
  • Documentaire
  • Frankrijk
82 Min Frankrijk

Een jonge pinguïn bereidt zich voor op zijn eerste reis, waarvoor hij door de landschappen van Antarctica op weg naar de oceaan moet...

Alt titel
The March of the Penguins 2, L'empereur
Regie
Luc Jacquet
Cast
Lambert Wilson, Dennis Storhøi.
Release
05.02.2017
Release NL
20.04.2017

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Filmtotaal Recensie

Regie: Luc Jacquet | Speelduur: 82 minuten | Jaar: 2017

Het is alweer twaalf jaar geleden dat de bioscoophit March of the Penguins ons hart nog sneller deed smelten dan de poolkappen door de opwarming van de aarde. De natuurdocumentaire, met Engels commentaar van Morgan Freeman en een Nederlandstalige voice-over van komiek Urbanus, zette bovendien de trend van de narratieve natuurfilm.

Enkel kijken naar mooie beesten en hun opmerkelijke gedrag is namelijk niet meer voldoende. Om ons helemaal met de dieren te vereenzelvigen vinden we het prettig wanneer we hun gedrag kunnen begrijpen. Het gevolg is een creatief, maar geforceerd verhaaltje bedacht door de documentairemakers waarin we de pinguïns allerlei menselijke eigenschappen en handelingen toebedelen.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

March of the Penguins 2: The Call Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

March of the Penguins 2: The Call

acties