play

6,4 details

  • 116 Min
  • Thriller
  • Australië
116 Min Australië

Clare is een Australische fotojournaliste die vrij heeft genomen van haar werk en op vakantie gaat naar Oost-Europa. Één van haar bestemmingen is Berlijn. Daar ontmoet ze Andi, een charismatische man die op school Engels geeft. Er ontstaat een aantrekkingskracht en een passionele nacht volgt. Wat het begin van hun romance zou moeten zijn, verandert de volgende morgen in iets sinisters wanneer Clare wakker wordt en Andi's appartement niet kan verlaten. Hij is naar zijn werk en Clare hoeft enkel te wachten tot hij terugkeert. Maar Andi is helemaal niet van plan om haar te laten gaan. Nooit.

Regie
Cate Shortland
Cast
Teresa Palmer, Matthias Habich, Max Riemelt, Lucie Aron, Kristina Kostiv, Emma Bading, Elias Esser, Lara Marie Müller, Cem Tuncay, Charly Thorn, Morgane Ferru, Mascha Wolf, Elmira Bahrami, Vitus Wieser, Nassim Avat, Maia Absberg, Thuso Lekwape.
Release
20.01.2017

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Berlin Syndrome Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Berlin Syndrome

acties