Hampstead (2017)

Diane Keaton kruipt achter de geraniums vandaan voor een romance met de zwerver in haar achtertuin.
play

5,5 details

  • 102 Min
  • Drama
  • Verenigd Koninkrijk
102 Min Verenigd Koninkrijk

Een man woont in een park in Londen in een zelfgebouwd huisje. Hij ontmoet op een dag een Amerikaanse weduwe, en ze worden verliefd. Ze trekt bij hem in, maar leuk blijft het niet lang, want al snel willen mensen het huisje ten gronde richten.

Regie
Joel Hopkins
Cast
Diane Keaton, James Norton, Brendan Gleeson, Lesley Manville, Simon Callow, Alistair Petrie, Jason Watkins, Mark Underwood, Rosalind Ayres, Brian Protheroe, Elizabeth Conboy, Hugh Skinner, Peter Singh, John Sackville, Begona F. Martin, Jo Wheatley, Jon Wennington, Will Smith.
Release
23.06.2017
Release NL
17.08.2017

Filmtotaal Recensie

Regie: Joel Hopkins | Cast: Diane Keaton (Emiy), Brendan Gleeson (Donald), James Norton (Philip), Lesley Manville (Fiona), Jason Watkins (James), e.a. | Speelduur: 102 minuten | Jaar: 2017

De zestigplusser is niet langer een suffe moeke in een omajurk die achter de geraniums zit. Integendeel: de babyboomer heeft de schaapjes op het droge, geniet van het leven en is ondernemend. Niet gek dat de filmwereld deze doelgroep ontdekt heeft. Vooral de Britten kunnen er wat van, bijvoorbeeld met The Best Exotic Marigold Hotel. De Amerikanen hebben Diane Keaton.

In de herfst van haar carrière lijkt Keaton vooral zichzelf te spelen. Dit wordt eens te meer benadrukt doordat de actrice veelal haar eigen kloffie draagt in haar films. Haar acteerspel is aarzelend en gemanierd, een tikje ongemakkelijk en ze praat wat in zichzelf. Met als gevolg dat de vrouwen die Keaton speelt erg op elkaar lijken. De dame die de actrice neerzet in Hampstead lijkt bijvoorbeeld erg op haar personage uit And So It Goes.

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Hampstead

acties