bioscoop release

Het leven is vurrukkulluk (2018)

play
  • Komedie
  • Nederland
Nederland

Mees en Boelie zijn beste vrienden en brengen een mooie lentedag door in het Vondelpark. Het lijkt een gewone dag, tot ze de jonge en aantrekkelijke Panda ontmoeten. Als de liefde vonkt, is dat juist niet te vinden tussen het getrouwde koppel Etta en Ernst-jan. Hij verdenkt haar ervan vreemd te gaan en heeft een plannetje om haar op heterdaad te betrappen. En wat te denken van Rosa en Kees, oude geliefden die elkaar voor het eerst in decennia weer zien en tussen wie de vonken al snel weer overspringen?

Regie
Frans Weisz
Cast
Willeke van Ammelrooy, Geza Weisz, Stefan de Walle, Anniek Pheifer, Teun Kuilboer, Reinout Scholten van Aschat, Jim Deddes, Elsie de Brauw, Nick Golterman, Hugo Haenen, Tine Joustra, Romy Lauwers, Mike Ho Sam Sooi, Jelland Sprang, Derron Lurvink, July Janssen, Miguel Martins.
Release
25.01.2018
Release NL
25.01.2018

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

Bioscoopagenda

"Het leven is vurrukkulluk" draait momenteel in de volgende steden. Bioscoopagenda

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Het leven is vurrukkulluk

acties