Becoming Bond (2017)

6,8 details

  • 92 Min
  • Biografie
  • Komedie
  • Verenigde Staten
92 Min Verenigde Staten

George Lazenby's levensverhaal is zo maf dat je het nauwelijks zou geloven als het fictie was. Lazenby was een arme Australische automonteur die via een ongelofelijke reeks toevallige omstandigheden de rol van James Bond wist te krijgen in On Her Majesty's Secret Service, nadat Sean Connery na vijf films genoeg had van de rol. Zonder dat Lazenby daarvoor ook maar één seconde van zijn leven had geacteerd. Na die film werd hem een contract voor zeven Bondfilms aangeboden plus één miljoen dollar extra om te tekenen, maar Lazenby weigerde omdat hij overtuigd was dat Bond snel uit zou zijn en dat hippies en de tegencultuur de toekomst hadden.

Regie
Josh Greenbaum
Cast
Jane Seymour, Jake M. Johnson, Jeff Garlin, Landon Ashworth, Josh Lawson, Adamo Palladino, Jonathan Slavin, Roslyn Gentle, Sofia Mattsson, Jason Maybaum, Karina Deyko, Kassandra Clementi, Jon Walburg, Charlie Hopkins, John A. McKenna.
Release
11.03.2017

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Becoming Bond

acties