nu in de bioscoop

Bad Moms 2 (2017)

Celebrate the holidays like a mother.

De wanhopige moeders zijn terug om hun eigen moeders een lesje te leren. Prettig niemendalletje met een amusante cast.
play

5,0 details

  • 104 Min
  • Komedie
  • Actie
  • Avontuur
  • Verenigde Staten
  • China
104 Min Verenigde Staten

Tijdens de Kerstdagen gaan de Bad Moms op bezoek gaan bij hun dochters, die het al zwaar genoeg hebben om van de feestdagen iets speciaals te maken. Aan het eind van de reis zullen alle moeders nochtans een nauwe band ontdekken.

Alt titel
A Bad Moms Christmas
Regie
Jon Lucas
Scott Moore
Cast
Mila Kunis, Susan Sarandon, Kristen Bell, Christina Applegate, Kathryn Hahn, Peter Gallagher, Jay Hernandez, Christine Baranski, Cheryl Hines, Emjay Anthony, Wanda Sykes, Oona Laurence, Lyle Brocato, David Walton, Justin Hartley, Destiny Lopez, Cade Mansfield Cooksey, Ariana Greenblatt, Jill Kargman.
Release
02.11.2017
Release NL
30.11.2017
Release DVD
30.03.2018

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Filmtotaal Recensie

Regie: Jon Lucas en Scott Moore | Cast: Mila Kunis (Amy), Kristen Bell (Kiki), Catherine Hahn (Carla), Christine Baranski (Ruth), Susan Sarandon (Isis), Cheryl Hines (Sandy), Jay Hernandez (Jessie), e.a. | Speelduur: 104 minuten | Jaar: 2017

De conclusie van het vorig jaar verschenen Bad Moms was dat eigenlijk alle vrouwen met kinderen bij voorbaat slechte moeders zijn en dat daar eigenlijk helemaal niets mis mee is. Moeder van twee spruiten Amy had zo veel balletjes hoog te houden en zo veel medemoeders aan het schoolplein te imponeren dat dit onmogelijk vol te houden was. De lijntjes mochten best wat vieren.

De rust zat er dan ook eindelijk in nadat de (digitaal) overspelige echtgenoot de deur was gewezen en de kinderen heus wel zelf hun huiswerk konden doen. Amy en haar vriendinnen Kiki en Carla hebben aan het begin van het vervolg bitter weinig opgestoken van hun levensles. Ze zijn weer net zo gestrest, vooral in het streven de perfecte Kerstmis te organiseren. Etentjes, outfits, feestjes, de perfecte kerstboom en een familie in pais en vree: de opening van Bad Moms 2 is een grote deprimerende bende die je naar de fles doet grijpen.

alle artikelen (1)

Bad Moms 2 Nieuwsberichten

Bioscoopagenda

"Bad Moms 2" draait momenteel in de volgende steden. Bioscoopagenda

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Bad Moms 2

acties