nu in de bioscoop

John Wick: Chapter 3 - Parabellum (2019)

Everyone Is Waiting For John Wick

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Reviews (1)

Mr.Movies

Avatar

John Wick: Chapter 3 - Parabellum is de derde film uit de John Wick filmserie. De film is geregisseerd door Chad Stahelski, die ook deels de eerste en helemaal zelfstandig de tweede John Wick film heeft geregisseerd.

In de film is John Wick (Keanu Reeves) op de vlucht voor een leger huurmoordenaars, want nadat John een lid van het moordenaarsgilde doodde, heeft de rest van het gilde een prijs van 14 miljoen dollar op zijn hoofd gezet.
John is zo ook zijn lidmaatschap bij het gilde verloren en heeft zo geen toegang meer tot de andere leden van het gilde en het wapenarsenaal. John moet het zo eigenhandig met weinig wapens opnemen tegen vele gevaarlijke premiejagers.

Met John Wick Chapter 2 wisten ze de wereld van John Wick op een goede en interessante manier uit te breiden. Bij Chapter 3 hebben ze de wereld niet echt verder uitgebreid. Ze hebben de film wel gevuld met veel extra actie scenes, die zich op verschillende locaties afspelen. Door deze verschillende locaties voelen de actie scenes ook allemaal anders aan. Zo is het leuk om John Wick te zien vechten op deze verschillende locaties met verschillende passende wapens. Zo is het ene gevecht ook serieus of bruut terwijl een andere gevecht meer komisch is bedoeld. De film heeft wel wat uitleggende praat scenes, maar dit zijn er maar een paar vergeleken de vele vecht scenes. Zo is dit ook echt een film voor actie liefhebbers.

Keanu Reeves zet weer goed en geloofwaardig actie acteerwerk neer in deze film. Zo toont hij goed zijn fysieke en innerlijke pijn. Ondanks dat hij wel wat stuntmannen gebruikt, doet Keanu de meeste actie verder zelf. De film brengt ook vele personages terug en geven de meeste van hun ook de kans om te schijnen in een eigen actie scene. De nieuwe castleden zorgen ook voor leuke en spannende nieuwe personages. Halle Berry krijgt met deze film weer eens de kans om te laten zien dat ze nog steeds goede actie scenes kan neerzetten. Mark Dacascos en wat andere nieuwe Aziatische castleden zetten goed de ninja premiejagers neer, die zo ineens vanuit de schaduw kunnen opduiken. Dit helpt goed met het extra spannender maken van de film.