Mav Damian Avatar

Mav Damian

Laatste reviews

Star Wars: The Rise of Skywalker(2019)

"...De Star Wars nonsens einde!..."

Joker(2019)

"...Joker toont in interessante karakter opbouw, maar weet nooit de toon te verlichten...."

A Vigilante(2018)

"...Eerste regiewerk dat zijn ups en downs heeft...."

Us(2019)

"...Weinig spanning en de vreemde keuzes die er werden gemaakt door de personages geeft deze film u meer vraagtekens dat die uw antwoorden biedt...."

John Wick: Chapter 3 - Parabellum(2019)

"...Soms kan het geen kwaad om een plot simpel te houden in een actiefilm......."

Laatste reacties

"...Het is nu vroeg om te zeggen of de bioscopen binnenkort terug open gaan of niet en dat alles weer normaal is. Covid-19 is een blijvertje dus we gaan er toch niet van af zijn en ook gaat het waarschijnlijk een jaartje duren voordat men een vaccin hee......"
Gelukkig verschijnen deze grote films in 2020 nog wel in de bioscoop!
"...Ja, Avengers Infinity War was top! Was leuk om te zien hoe iedereen met elkaar samen werken. Tony en Strange bv. Ook tof om te zien in het begin dat Thanos zeker een moeilijke uitdager was (Hulk vs Thanos). Thanos steelt gewoon heel de show in de fil......"
Terugkijken: Thanos' grote overwinning in 'Avengers: Infinity War'
"...Een vervolg maken van Call Me by Your Name voelt voor mij niet vrij overbodig aan. Liever dat dan bijvoorbeeld de zoveelste blockbuster sequel maken dat heel de franchise verpest met het doden van een protagonist dat zijn doel niks voor niks was gewe......"
Volledige cast keert terug voor vervolg op 'Call Me By Your Name'
"...[quote=Maac]miniserie van Alex Garland[/quote]Say no more! Dan ga ik die zeker checken. Ex Machina was een topper! Annihilation vond ik iets minder. Is me wel kompleet ontgaan dat hij aan een nieuwe project bezig was...."
FT off-topic maandag 6 april
"...[quote=GreenHornet]Dune gaat floppen ze moeten met marketing beginnen ze zijn erg laat[/quote] Nonsens! De release van Dune is in de maand december, dat is ongeveer nog 8 maanden. Dat is meer dan genoeg tijd voor marketing en nu met het coronavirus d......"
De grootste bioscoopfilms die nog voor 2020 gepland staan!

laatste ratings

watchlist