Mav Damian Avatar

Mav Damian

Laatste reviews

Star Wars: The Rise of Skywalker(2019)

"...De Star Wars nonsens einde!..."

Joker(2019)

"...Joker toont in interessante karakter opbouw, maar weet nooit de toon te verlichten...."

A Vigilante(2018)

"...Eerste regiewerk dat zijn ups en downs heeft...."

Us(2019)

"...Weinig spanning en de vreemde keuzes die er werden gemaakt door de personages geeft deze film u meer vraagtekens dat die uw antwoorden biedt...."

John Wick: Chapter 3 - Parabellum(2019)

"...Soms kan het geen kwaad om een plot simpel te houden in een actiefilm......."

Laatste reacties

"...[quote=chefry1983]Zeker ook omdat ik de games en boeken nooit gezien hebt.[/quote]Nee, dat is onzin! Je kunt toch prima de personages als Iron Man, Captain America en Thor volgen zonder de comics hebben gelezen? Je kunt toch prima heel de Harry Potte......"
Netflix geeft 'The Witcher' een opvallende film!
"...Doet me een beetje denken aan The Truman Show en lol word dit de nieuwe trend. Score van de site rottentomatoes tonen in een marketing. Imogen Poots is altijd een leuke toevoeging. Onderschatte actrice vind ik persoonlijk...."
Geen ontsnappen mogelijk in beklemmende 'Vivarium' trailer
"...Als er 1 regisseur is die van mij mag en ook instaat is om een nieuwe Blade Runner film te maken is hij het wel. Blade Runner 2049 is mijn favoriete sci fi geworden...."
Denis Villeneuve ziet 'Blade Runner 2049' spin-off wel zitten
"...[quote]en wordt ook ontwikkeld door serie-bedenker Lauren S. Hissrich en schrijver Beau DeMayo[/quote]Degenen die niet weten hoe men het bronmateriaal van The Witcher moeten gebruiken. Gelukkig bestaat de game The Witcher 3: Wild Hunt nog...."
Netflix geeft 'The Witcher' een opvallende film!
"...[quote=McGraig]De laatste twee Apes films vond ik iets minder maar Cloverfield geweldig en Let me in één van de weinige sterke Hollywood remakes[/quote]Bij mij juist het omgekeerde! Cloverfield vond ik juist het minste en de laatste twee Planet of th......"
Colin Farrell noemt 'The Batman'-script "prachtig en duister"

laatste ratings

watchlist