Mav Damian Avatar

Mav Damian

Laatste reviews

The Nice Guys(2016)

"...Na de zo wat (beetje) tegenvallende Iron Man 3 heeft Black zich herpakt met een zeer geslaagde komedie film die je niet meer zo vaak ziet. ..."

A Beautiful Mind(2001)

"...Deze mooie film is de beste film van Ron Howard die ik tot nu toe heb gezien...."

A Perfect Day(2015)

"...Een komedie en drama film met een perfecte einde dat je op een perfecte dag moet zien. ..."

Assassin's Creed(2016)

"...Assassin's Greed een half geslaagde gameverfilming met mooie actiescènes en visuele effecten dat zich niet focust op het verhaal en het acteerwerk...."

Laatste reacties

"...Kwa structuur van verhaal wel ja, maar van karakters zijn er wel verschillen (Ant-Man/Captain America) dat maakt ook de oorsprong verhaal anders. Vervolgen zijn nooit hetzelfde kwa verhaal, maar eindigt altijd hetzelfde. Conclusie oorsprongverhalen z......"
David Fincher negatief over Marvel
"...How how how rustig Ridjieddo rustig. Niet iedereen is weg als jij he ;) Met al die hoge gebouwen en vliegschepen voelt dit niet helemaal voor mij Afrikaanse cultuur, maar het is natuurlijk ook een fictie land...."
Krachtige trailer 'Black Panther'!
"...Vind de muziek niet passen bij de trailer en de Afrikaanse cultuur zie ik niet echt, meer een Afrikaanse sci-fiction. Ho wel ziet er nog vermakelijk...."
Krachtige trailer 'Black Panther'!
"...Ik vind dit ook heel snel gegaan. Net zoals bij New Mutants die van juli t.e.m. september is geëindigd. Ik heb hier mijn vraagtekens of dit wel goed gaat komen?..."
Opnames 'Deadpool 2' en 'X-Men: Dark Phoenix' afgerond

laatste ratings

watchlist

8,0
Salinui chueok (2003)
7,7
Hugo (2011)
Hugo (2011)
6,1
My Cousin Rachel (2017)
6,0
Easy Virtue (2008)
Easy Virtue (2008)
5,7
S1m0ne (2002)
S1m0ne (2002)