Avalanche Express (1979)

The Fast Track For All-Star Adventure.

4,9 details

  • 88 Min
  • Actie
  • Thriller
  • Verenigde Staten
  • Ierland
88 Min Verenigde Staten

Omdat zijn mensen biologische wapens ontwikkelen besluit de Russische generaal Marenkov naar het Westen over te lopen. CIA-agent Harry Wargrave is de persoon die hem opvangt en de operatie leidt. Wargrave wil daarnaast de bedenker van het wapen uit de tent lokken, die in Europa gestationeerd is. Daarom besluit hij Marenkov als lokaas te gebruiken en neemt de Atlantic Express, een trein die naar Amsterdam rijdt, hopende dat de Russen hun gezicht laten zien en aanvallen. Tijdens de reis krijgen Wargrave en Marenkov echter niet enkel met Russische terroristen te maken, maar ook met een gigantische lawine die het einde van alle passagiers kan betekenen.

Regie
Mark Robson
Monte Hellman
Cast
Lee Marvin, Robert Shaw, Horst Buchholz, Maximilian Schell, Arthur Brauss, Vladek Sheybal, Linda Evans, Cyril Shaps, Günter Meisner, Mike Connors, Joe Namath, David Hess, Claudio Cassinelli, Kristina Nel, Sylva Langova.
Release
30.08.1979

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Avalanche Express

acties