The Dare (2019)

It's all fun and games until somebody dies.

Horrorfilm met een laag budget, die je vooraf heel graag wil aanmoedigen, maar iets te veel vormfouten heeft.
play

5,1 details

  • 97 Min
  • Horror
  • Mystery
  • Thriller
  • Bulgarije
  • Verenigde Staten
  • Verenigd Koninkrijk
97 Min Bulgarije

Na een brute huisoverval wordt familieman Jay Jackson wakker in een kelder met drie andere gevangenen. Per toeval komen de gevangenen tot de ontdekking dat ze iets gemeen hebben met elkaar. Ze realiseren zich dat ze moeten samenwerken om te kunnen overleven. Ze verzinnen een riskant plan dat uitgevoerd moet worden voordat de wraakzuchtige ontvoerder de kans krijgt om zijn zieke plannen op hen te botvieren.

Regie
Giles Alderson
Cast
Richard Brake, Robert Maaser, Percelle Ascott, Emily Haigh, Ronan Summers, Richard Short, Alexandra Evans, Oliver Park, Victoria Ananieva, Luke Cousins, Joivan Wade, Bart Edwards, Tim Fellingham, Harry Jarvis, Scott Michael Wagstaff, Tom Lorcan, Daniel Schutzmann, Devora Wilde, Lelia Yvetta, Mitchell Norman, Alexander Biehn, Oliver Cunliffe, George Pilsworth, Maddy Bryan.
Release
16.08.2019
Release NL
19.12.2019
Release DVD
31.12.2018

Filmtotaal Recensie

Regie: Giles Alderson | Cast: Bart Edwards (Jay Jackson), Richard Brake (Credence), Richard Short (Adam Heinz), Alexandra Evans (Kat Gill), Robert Maaser (Dominic), Daniel Schutzmann (Paul Anderson) e.a. | Speelduur: 97 minuten | Jaar: 2019

Hij acteerde in verschillende kleine rolletjes op het grote en kleine scherm, maakt een podcast over het beroep filmmaker en is actief als producent en regisseur van kleinschalige filmprojecten. Giles Alderson is zo iemand die bulkt van het enthousiasme, iemand die je wilt aanmoedigen. En als je iets heel erg proeft aan de martelhorror van The Dare, zijn eerste lange speelfilm, dan is het dat hij er ontzettend veel passie en lol in kwijt kon. Hopelijk maakt hij hierna dus betere films.

Jay wordt wakker in de hoek van een muffe kelder, vastgeboeid aan de muur. In de andere hoeken zitten drie andere gevangenen: partygirl Kat, beveiliger Adam en een man met een dichtgenaaide mond en een ontbloot bovenlijf, waarvan al flinke plakken huid zijn afgestroopt. 'Paul' noemt de dame van het kwartet hem. "Ik heb hem vernoemd naar mijn kat", zegt ze. Dit is een martelplek. En de gemaskerde spierbundel die hier verantwoordelijk voor is, doet het folteren niet zelf. Hij dwingt de vier om elkaar toe te takelen.

videotrailers & clips

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Dare

acties