Prachtig en kindvriendelijk natuurgeweld, maar niets meer dan dat.
play

7,3 details

  • 95 Min
  • Familiefilm
  • Documentaire
  • Verenigd Koninkrijk
95 Min Verenigd Koninkrijk

Van het team van BBC Earth, komt het vervolg - Earth: One Amazing Day - een buitengewone reis door de buitengewone kracht van de natuurlijke wereld. Gedurende één dag, volgen we de zon van de hoogste bergen naar de meest afgelegen eilanden en exotische jungles.

Regie
Richard Dale
Lixin Fan
Cast
Jackie Chan, Robert Redford, Jackie Chan.
Release
04.08.2017
Release NL
18.01.2018

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Filmtotaal Recensie

Regie: Richard Dale, Lixin Fan, Peter Webber| Cast: Thom Hoffman (zichzelf) | Speelduur: 95 minuten | Jaar: 2017

Een serval jaagt door het hoge gras, dwergmuizen rennen door een miniatuurwereld, een panda eet op zijn dooie gemak bamboe en giraffes slaan elkaars nekwervels bont en blauw; dit grootse vervolg op Earth pakt allerlei bijzonder materiaal van de BBC-serie en laat het los op het witte doek. Ditmaal niet vergezeld met het stemwerk van een David Attenborough, James Earl Jones of Patrick Stewart, maar een geheel Nederlandse versie met Thom Hoffman.

Natuurdocumentaires blijven een uitstekende manier om de projectietechniek van je lokale filmtheater eens uit te testen. Ook in Earth: Een Onvergetelijke Dag liegen de beelden er niet om. Van prachtige vergezichten en majestueuze walvissen die zweven in het water, tot muizen en kolibries die onwaarschijnlijk dichtbij de camera komen. Het is dan ook te merken dat er wat is veranderd in de filmtechnologie de afgelopen tien jaar, de vele close-ups zijn vaak onvoorstelbaar mooi en de camera's zijn op verbazingwekkende wijze geplaatst. Je vraagt jezelf voortdurend af: hoe hebben ze dit gedaan?

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Earth: One Amazing Day Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Earth: One Amazing Day

acties