5,8 details

  • 90 Min
  • Drama
  • België
90 Min België

Benjamin is een tiener die op zijn jaarlijkse vakantie naar Spanje is. Tijdens de vakantie ontmoet hij de aantrekkelijke Annabel. Samen met haar onderneemt hij een gevaarlijk avontuur - eits wat hij nooit zal vergeten.

Regie
Kevin Meul
Cast
Natali Broods, Ruth Becquart, Romy Lauwers, Mathias Sercu, Aaron Roggeman, Victor Solé.
Release
12.10.2016
Release NL
22.03.2018

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Filmtotaal Recensie

Regie: Kevin Meul | Cast: Aäron Roggeman (Benjamin), Romy Louise Lauwers (Annabel),
Mathias Sercu (Benjamins vader), Natali Broods (Benjamins moeder), Ruth Becquart (Annabels moeder), e.a. | Speelduur: 86 minuten | Jaar: 2016

Het belooft voor de zestienjarige Benjamin nou niet bepaald een enerverende vakantie te worden, daar in een caravan op een camping in het zuiden van Spanje. Maar het lot, of zijn het de puberhormonen, beslissen anders. De Vlaamse jongen zal nooit meer dezelfde zijn. Een meisje, stoerdoenerij en zelfoverschatting zijn de aanleiding.

'Benji' heeft weinig goesting om zijn jongere broertje op sleeptouw te moeten nemen. Een verplichting, zo blijkt als hij zijn portemonnee vergeten is, zodat zijn ouders zo een wip kunnen maken. De ontmoeting met een landgenote die in Spanje met haar moeder een supermarkt runt doet zijn hart op hol staan. Voorzichtig zoeken en vinden de twee toenadering. Als het meisje bekent iets vreselijks te zijn overkomen slaat het duo op de vlucht.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

My First Highway

acties